1. producten
 2. Bosch UniversalMulti 12 (zonder accu).

Bosch UniversalMulti 12 (zonder accu).

5/5

Bosch UniversalMulti 12 (zonder accu). is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Bosch UniversalMulti 12 (zonder accu). de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Bosch UniversalMulti 12 (zonder accu). met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Bosch UniversalMulti 12 (zonder accu).

Merk

Bosch

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Gewicht

1,32 kg

Standaard meegeleverd

Handleiding

Type klusser

Fanatieke doe-het-zelver

Omschrijving van Bosch UniversalMulti 12 (zonder accu).

Met de Bosch UniversalMulti 12 (zonder accu) kun je slijpen, schrapen, schaven en schuren op elke plek. De multitool werkt op een accu (niet meegeleverd) en is daardoor zeer handig. Met zijn lichte gewicht van 1,3 kilogram kun je lange tijd doorwerken. Je stelt gemakkelijk de snelheid van de multitool in met de elektronische toerentalinstelling. Ook wissel je snel tussen verschillende accessoires door de Bosch AutoClic functie. De diepteaanslag voorkomt dat je te diep in het materiaal zaagt. De multitool is compatibel met het Bosch POWER FOR ALL 12V accu platform. Heb je al een accu van dit platform in huis? Dan kun je deze gebruiken voor deze multitool. Daarnaast heeft de multitool een krachtige motor en een softgrip om je comfortabel te laten werken.

Pluspunten
 • Je gebruikt de multitool voor schuren, zagen, slijpen en schrapen dankzij de oscillerende beweging

  .

  Je verandert opzetstukken zonder extra gereedschap

  .

  De multitool werkt op het Bosch POWER FOR ALL 12V accu-platform, zodat je één accu hebt voor al je Bosch elektrisch gereedschap.

Minpunten
 • Er wordt geen accu meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Bosch UniversalMulti 12 (zonder accu).

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Bosch UniversalMulti 12 (zonder accu). werkt op Accu / batterij.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Bosch UniversalMulti 12 (zonder accu). weegt 1,32 kg.

Bosch UniversalMulti 12 (zonder accu). heeft het volgende standaard meegeleverd:

Handleiding.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Bosch UniversalMulti 12 (zonder accu). is geschikt voor een Fanatieke doe-het-zelver.

Bosch UniversalMulti 12 (zonder accu). is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.