1. producten
  2. Bosch PBH 2800 RE.

Bosch PBH 2800 RE.

5/5

Bosch PBH 2800 RE. is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Bosch PBH 2800 RE. de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Bosch PBH 2800 RE. met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Bosch PBH 2800 RE.

Merk

Bosch

Type stroomvoorziening

Netstroom

Gewicht

3 kg

Standaard meegeleverd

Type klusser

Fanatieke doe-het-zelver

Omschrijving van Bosch PBH 2800 RE.

Met de Bosch PBH 2800 RE beleef je een hele nieuwe klasse van boorhamerprestaties. Deze krachtige boorhamer is voorzien van een 720 watt vermogen en 2,6 joule slagkracht. Dit maakt dat deze boorhamer geschikt is voor het boren in het hardste beton, met een maximale diameter van 26 millimeter. Met de keuzeschakelaar is het bovendien mogelijk om de hamerfunctie uit te schakelen. Hierdoor kun je ook in zachtere materialen boren, zoals hout, metaal en steen. Met de geïntegreerde beitelfunctie met Vario-Lock, kun je de PBH 2800 RE ook gebruiken voor licht breekwerk, zoals het wegbikken van tegels. Je krijgt dus een veelzijdige boorhamer die jouw klus eenvoudig maakt.

Pluspunten
  • De boorcapaciteit van 26 millimeter in beton is voldoende voor zware boorklussen. Met een boorcapaciteit van 30 millimeter in hout, is deze te gebruiken voor verschillende boorklussen. Dankzij de draaistop is de combihamer ook geschikt voor breekwerkzaamheden.

Minpunten
  • Er worden geen boor meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Bosch PBH 2800 RE.

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Bosch PBH 2800 RE. werkt op Netstroom.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Bosch PBH 2800 RE. weegt 3 kg.

Bosch PBH 2800 RE. heeft het volgende standaard meegeleverd:

.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Bosch PBH 2800 RE. is geschikt voor een Fanatieke doe-het-zelver.

Bosch PBH 2800 RE. is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.