1. producten
 2. Stanley Fatmax SFMEE500S-QS + schuurschijven (5x).

Stanley Fatmax SFMEE500S-QS + schuurschijven (5x).

5/5

Stanley Fatmax SFMEE500S-QS + schuurschijven (5x). is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Stanley Fatmax SFMEE500S-QS + schuurschijven (5x). de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Stanley Fatmax SFMEE500S-QS + schuurschijven (5x). met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Stanley Fatmax SFMEE500S-QS + schuurschijven (5x).

Merk

IRWIN

Type stroomvoorziening

Netstroom

Gewicht

3,8 kg

Standaard meegeleverd

Schuurpapier

Type klusser

Professional

Omschrijving van Stanley Fatmax SFMEE500S-QS + schuurschijven (5x).

Met deze Stanley Fatmax SFMEE500S-QS + schuurschijven (5x) ben je direct klaar om aan de slag te gaan. De schuurschijven hebben een korrel van 120, waardoor je een mooi glad schuurresultaat krijgt. De machine heeft 360 graden led verlichting rondom de schuurzool, zodat je goed zicht op je schuurwerk hebt. De handgreep is verstelbaar tot maximaal 1,8 meter, voor als het plafond te hoog is. De motor van 750 watt is krachtig, maar dankzij de trillingswaarde van 2,7 m/s² voel je de machine nauwelijks in je handen. Als je klaar bent met schuren, buig je de steel in tweeën en ruim je de machine eenvoudig op in de meegeleverde softbag.

Pluspunten
 • Dit pakket bestaat uit een langnekschuurmachine met 5 schuurbladen, zodat je meteen start kunt

  .

  De schuurmachine heeft een uitschuifbare lans, waardoor je gemakkelijk bij het plafond komt

  .

  Je hebt zelf de controle over de schuursnelheid door middel van de variabele snelheidsregeling.

Minpunten
 • Bij zware belasting kan het toerental afnemen, waardoor je minder gelijkmatig schuurt

  .

  - Bij zware last kan het toerental afnemen, waardoor je minder gelijkmatig schuurt.

Veelgestelde vragen over Stanley Fatmax SFMEE500S-QS + schuurschijven (5x).

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Stanley Fatmax SFMEE500S-QS + schuurschijven (5x). werkt op Netstroom.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Stanley Fatmax SFMEE500S-QS + schuurschijven (5x). weegt 3,8 kg.

Stanley Fatmax SFMEE500S-QS + schuurschijven (5x). heeft het volgende standaard meegeleverd:

Schuurpapier.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Stanley Fatmax SFMEE500S-QS + schuurschijven (5x). is geschikt voor een Professional.

Stanley Fatmax SFMEE500S-QS + schuurschijven (5x). is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.