1. producten
 2. Bosch Professional GWS 12V-76 (zonder accu).

Bosch Professional GWS 12V-76 (zonder accu).

5/5

Bosch Professional GWS 12V-76 (zonder accu). is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Bosch Professional GWS 12V-76 (zonder accu). de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Bosch Professional GWS 12V-76 (zonder accu). met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Bosch Professional GWS 12V-76 (zonder accu).

Merk

Bosch Professional

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Gewicht

0,9 kg

Standaard meegeleverd

Losse body, Opbergkoffer, Slijpschijf

Type klusser

Omschrijving van Bosch Professional GWS 12V-76 (zonder accu).

Met de Bosch Professional GWS 12V-76 (zonder accu) krijg je een compacte slijper die vele toepassingen kent. Deze haakse slijper is bijzonder praktisch in gebruik en is ideaal voor het doorslijpen van leidingen, badkamertegels of kunststof buizen. Je kunt heel eenvoudig schijven wisselen zodat je verschillende materialen kunt bewerken. Ook het verstellen van de beschermkap doe je in een handomdraai. De GWS 12V-76 heeft een constant toerental wat zorgt voor een gecontroleerde en gelijkmatige verwerking van het materiaal. Met deze slijper krijg je alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan, maar hij wordt zonder 12 volt accu geleverd. In de verpakking zitten slijpschijven en een L-Boxx voor het perfecte resultaat. De Bosch Professional GWS 12V-76 is een krachtige en uitstekend werkende slijper voor een breed scala aan klussen.

Pluspunten
 • Dankzij de batterijoperatie heb je alle vrijheid en kun je werken op plaatsen zonder elektriciteit

  .

  Onder zware belasting blijft het aantal toeren van de slijper constant, waardoor je consistent werk kan leveren

  .

  Slijpschijven kun je gemakkelijk en snel zonder gereedschap wisselen.

Minpunten
 • De haakse slijper is niet uitgerust met een herstartbeveiliging.

Veelgestelde vragen over Bosch Professional GWS 12V-76 (zonder accu).

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Bosch Professional GWS 12V-76 (zonder accu). werkt op Accu / batterij.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Bosch Professional GWS 12V-76 (zonder accu). weegt 0,9 kg.

Bosch Professional GWS 12V-76 (zonder accu). heeft het volgende standaard meegeleverd:

Losse body, Opbergkoffer, Slijpschijf.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Bosch Professional GWS 12V-76 (zonder accu). is geschikt voor een .

Bosch Professional GWS 12V-76 (zonder accu). is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.