1. producten
  2. Bosch PEX 400 AE + schuurpapier 125 mm (25x).

Bosch PEX 400 AE + schuurpapier 125 mm (25x).

5/5

Bosch PEX 400 AE + schuurpapier 125 mm (25x). is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Bosch PEX 400 AE + schuurpapier 125 mm (25x). de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Bosch PEX 400 AE + schuurpapier 125 mm (25x). met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Bosch PEX 400 AE + schuurpapier 125 mm (25x).

Merk

Bosch

Type stroomvoorziening

Netstroom

Gewicht

1,9 kg

Standaard meegeleverd

Schuurpapier

Type klusser

Af-en-toe klusser, Fanatieke doe-het-zelver

Omschrijving van Bosch PEX 400 AE + schuurpapier 125 mm (25x).

Met de Bosch PEX 400 AE + schuurpapier 125 mm (25x) ben je uitgerust voor veel schuurklussen zoals het verwijderen van roest of het opschuren van nieuwe verflagen. Je krijgt 25 stuks schuurpapier, zodat je lang vooruit kunt. Het schuurpapier bevestig je gemakkelijk met klittenband aan de machine. Het papier is beschikbaar in verschillende korrelgroottes voor grof, medium en fijn schuurwerk. De excentrische schuurmachine heeft een traploos regelbaar toerental, zodat je voor elke schuurklus het juiste vermogen kunt kiezen. Je kunt het apparaat gebruiken voor het polijsten van bijvoorbeeld je boot of het afwerken van meubels. Het stof dat vrijkomt bij het werk wordt opgevangen in de transparante stofbak. Zo zie je duidelijk wanneer de bak geleegd moet worden.

Pluspunten
  • Met de meegeleverde schuurpapierset heb je alles in huis voor verschillende soorten schuurklussen. Je gebruikt een excenterschuurmachine zowel voor fijne afwerkingen als voor het schuren of polijsten van grote of gebogen oppervlakten. Je houdt zelf de controle over de schuursnelheid dankzij de variabele snelheidsregeling. Met de meegeleverde set schuurpapier heb je alles in huis om verschillende schuurklussen uit te voeren. Je kunt een excenterschuurmachine gebruiken voor het verkrijgen van fijne afwerkingen, schuren of polijsten van grote of gebogen oppervlakken. Je houdt zelf de controle over de snelheid van het schuren door middel van de variabele snelheidsregeling.

Minpunten
  • Na een tijdje zul je de hoge trillingswaarde van 8 m/s gaan voelen in je armen door langdurig schuren.

Veelgestelde vragen over Bosch PEX 400 AE + schuurpapier 125 mm (25x).

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Bosch PEX 400 AE + schuurpapier 125 mm (25x). werkt op Netstroom.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Bosch PEX 400 AE + schuurpapier 125 mm (25x). weegt 1,9 kg.

Bosch PEX 400 AE + schuurpapier 125 mm (25x). heeft het volgende standaard meegeleverd:

Schuurpapier.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Bosch PEX 400 AE + schuurpapier 125 mm (25x). is geschikt voor een Af-en-toe klusser, Fanatieke doe-het-zelver.

Bosch PEX 400 AE + schuurpapier 125 mm (25x). is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.