1. producten
 2. Bosch UniversalImpact 18V-60.

Bosch UniversalImpact 18V-60.

5/5

Bosch UniversalImpact 18V-60. is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Bosch UniversalImpact 18V-60. de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Bosch UniversalImpact 18V-60. met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Bosch UniversalImpact 18V-60.

Merk

Bosch

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Gewicht

1,5 kg

Standaard meegeleverd

Accu(s) / batterijen, Docking station, Handleiding, Opbergkoffer

Type klusser

Fanatieke doe-het-zelver

Omschrijving van Bosch UniversalImpact 18V-60.

De Bosch UniversalImpact 18V-60 is een complete klopboormachine met toebehoren. De machine heeft een maximale koppel van 60 Nm en is daardoor krachtig genoeg voor zwaardere boor- en schroefklussen. De machine is geschikt voor het uitvoeren van klussen in hout, steen, metaal en tegels. Met de meegeleverde oplader en 2 accu's van 18 volt kun je direct aan de slag. Extra handig is de ledverlichting, die je aanzet wanneer je aan de slag gaat in een donkere ruimte. Bovendien kun je de accu's ook gebruiken voor ander gereedschap binnen het Bosch Power For All accu platform. Met de Bosch UniversalImpact 18V-60 heb je een krachtige en veelzijdige machine in huis.

Pluspunten
 • Gebruik de machine ook voor licht boorwerk in tegels en steen door de klopfunctie in te schakelen

  .

  Met een boorcapaciteit tot maximaal 35 millimeter in hout, is hij geschikt voor gemiddelde tot zware boorklussen

  .

  Door de hoge maximale koppel van 60 Nm is de schroefboormachine ook geschikt voor zware schroefklussen, zoals het losdraaien van verroeste schroeven.

Minpunten
 • Met een accucapaciteit van 2 Ah is de accu bij intensief klussen snel leeg.

Veelgestelde vragen over Bosch UniversalImpact 18V-60.

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Bosch UniversalImpact 18V-60. werkt op Accu / batterij.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Bosch UniversalImpact 18V-60. weegt 1,5 kg.

Bosch UniversalImpact 18V-60. heeft het volgende standaard meegeleverd:

Accu(s) / batterijen, Docking station, Handleiding, Opbergkoffer.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Bosch UniversalImpact 18V-60. is geschikt voor een Fanatieke doe-het-zelver.

Bosch UniversalImpact 18V-60. is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.