1. producten
  2. Makita DDF453SFE.

Makita DDF453SFE.

5/5

Makita DDF453SFE. is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Makita DDF453SFE. de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Makita DDF453SFE. met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Makita DDF453SFE.

Merk

Makita

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Gewicht

1,8 kg

Standaard meegeleverd

Accu(s) / batterijen, Handleiding, Opbergkoffer

Type klusser

Professional

Omschrijving van Makita DDF453SFE.

De Makita DDF453SFE is een ideale accuboormachine als je dagelijks intensief met een boormachine wilt werken. De 18 volt accuboormachine heeft een extra lange accuduur. Je kunt de lege accu vervangen door de tweede meegeleverde accu. De variabele elektrische toerenregeling zorgt ervoor dat je schroefwerk precies is als het moet. Met de 2 versnellingen, een zacht aandraaimoment van 27 Nm en het comfortabele gewicht van 1,8 kilogram kan je snel en efficiënt werken. Met de Makita DDF453SFE heb je een krachtige boormachine in handen die je uitstekend kan gebruiken voor zwaar klussen. De accu is ook prima geschikt voor draadloos schroeven, boren in metalen, hout en kunststof. Deze accuboormachine is een uitstekende keuze voor klussers die dagelijks intensief met een boormachine aan de slag willen.

Pluspunten
  • Met een maximale boorcapaciteit van 36 millimeter in hout, is deze geschikt voor het maken van grote gaten. De meegeleverde Makita LXT 18 volt accu is ook te gebruiken op andere elektrische gereedschappen van hetzelfde merk en met hetzelfde accu platform. Er worden 2 accu's meegeleverd zodat je altijd een volle accu bij de hand hebt.

Minpunten
  • De machine heeft geen werkverlichting, waardoor het moeilijk is om taken uit te voeren op slecht verlichte plaatsen.

Veelgestelde vragen over Makita DDF453SFE.

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Makita DDF453SFE. werkt op Accu / batterij.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Makita DDF453SFE. weegt 1,8 kg.

Makita DDF453SFE. heeft het volgende standaard meegeleverd:

Accu(s) / batterijen, Handleiding, Opbergkoffer.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Makita DDF453SFE. is geschikt voor een Professional.

Makita DDF453SFE. is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.