1. producten
 2. Bosch AdvancedDrill 18V (zonder accu).

Bosch AdvancedDrill 18V (zonder accu).

5/5

Bosch AdvancedDrill 18V (zonder accu). is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Bosch AdvancedDrill 18V (zonder accu). de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Bosch AdvancedDrill 18V (zonder accu). met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Bosch AdvancedDrill 18V (zonder accu).

Merk

Bosch

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Gewicht

1 kg

Standaard meegeleverd

Handleiding

Type klusser

Fanatieke doe-het-zelver

Omschrijving van Bosch AdvancedDrill 18V (zonder accu).

De Bosch AdvancedDrill 18V (zonder accu) is een krachtige schroefboormachine die binnen een oogwenk om te toveren is tot een boor. Dit gebeurt door een afneembare boorkop waarin de zeskant bithouder is verstopt. De schroefboormachine heeft een hoge boorcapaciteit van 35 millimeter in hout en is daarnaast geschikt voor boren in metaal, gips of kunststof. De automatische aanpassing van het toerental zorgt voor een gecontroleerd boren. Langdurig klussen is door het lichte gewicht van 1 kilogram geen enkel probleem. De boormachine is te gebruiken met een Bosch POWER FOR ALL accu (niet meegeleverd). Als je thuis al elektrisch gereedschap hebt met dit accuplatform, dan kun je deze ook gebruiken voor de AdvancedDrill 18V. De boormachine is dan niet alleen praktisch, maar ook nog eens super flexibel in gebruik.

Pluspunten
 • Je haalt de boorkop met boor en al eraf, zodat je vervolgens met de onderliggende bithouder meteen verder kunt met het schroefwerk

  .

  Met een boorcapaciteit tot maximaal 35 millimeter in hout, is het geschikt voor gemiddelde tot zware boorklussen

  .

  De machine heeft een Bosch POWER FOR ALL accuplatform, wat betekent dat je slechts één accu hebt voor al je Bosch elektrisch gereedschap.

Minpunten
 • De boormachine heeft geen klopfunctie, dus je kunt er niet mee in tegels of baksteen boren

  .

  -> De boormachine heeft geen klopfunctie, dus je kunt er niet mee tegels of baksteen boren.

Veelgestelde vragen over Bosch AdvancedDrill 18V (zonder accu).

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Bosch AdvancedDrill 18V (zonder accu). werkt op Accu / batterij.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Bosch AdvancedDrill 18V (zonder accu). weegt 1 kg.

Bosch AdvancedDrill 18V (zonder accu). heeft het volgende standaard meegeleverd:

Handleiding.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Bosch AdvancedDrill 18V (zonder accu). is geschikt voor een Fanatieke doe-het-zelver.

Bosch AdvancedDrill 18V (zonder accu). is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.