1. producten
  2. Bosch PBD 40.

Bosch PBD 40.

5/5

Bosch PBD 40. is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Bosch PBD 40. de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Bosch PBD 40. met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Bosch PBD 40.

Merk

Bosch

Type stroomvoorziening

Netstroom

Gewicht

20 kg

Standaard meegeleverd

Handleiding

Type klusser

Fanatieke doe-het-zelver

Omschrijving van Bosch PBD 40.

De Bosch PBD 40 is een uitstekende keuze voor precisieboren. Dankzij de elektronische toerentalindicatie en Constant Electronic bepaalt de PBD 40 precies de juiste toerentallen voor verschillende materialen. Met het aluminium draaiwiel is de boordiepte eenvoudig in te stellen en af te lezen op het digitale display. Daarnaast zorgt de parallelgeleider en het grote werkblad voor een veilige en precieze positionering van het werkstuk. De Bosch PBD 40 is daarom een veelzijdig en betrouwbaar gereedschap voor alle doe-het-zelvers. De PBD 40 heeft verder een handige snelkoppeling voor het wisselen van boorbits, een vingerprotegeermogelijkheid, een kogelomloopkoppeling voor het verbinden van accessoires en een handige LED-verlichting. Dankzij deze innovatieve oplossingen is de PBD 40 een uitstekende keuze voor alle doe-het-zelvers die precies en krachtig willen boren.

Pluspunten
  • Met de elektronische toerentalindicatie en Constant Electronic kun je het toerental afhankelijk van het materiaal instellen. Je leest de boordiepte nauwkeurig af op het digitale display. De dubbeltoerige aandrijving zorgt voor veel kracht in stand 1 en een hoog toerental in stand 2.

Minpunten
  • Er worden geen boorbits meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Bosch PBD 40.

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Bosch PBD 40. werkt op Netstroom.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Bosch PBD 40. weegt 20 kg.

Bosch PBD 40. heeft het volgende standaard meegeleverd:

Handleiding.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Bosch PBD 40. is geschikt voor een Fanatieke doe-het-zelver.

Bosch PBD 40. is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.