1. producten
  2. Makita DHP485RFJ + 71-delige bit- en borenset.

Makita DHP485RFJ + 71-delige bit- en borenset.

5/5

Makita DHP485RFJ + 71-delige bit- en borenset. is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Makita DHP485RFJ + 71-delige bit- en borenset. de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Makita DHP485RFJ + 71-delige bit- en borenset. met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Makita DHP485RFJ + 71-delige bit- en borenset.

Merk

Makita

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Gewicht

1,8 kg

Standaard meegeleverd

Accu(s) / batterijen, Docking station, Handleiding, Opbergkoffer

Type klusser

Professional

Omschrijving van Makita DHP485RFJ + 71-delige bit- en borenset.

Met de Makita DHP485RFJ + 71-delige bit- en borenset heb je alle benodigdheden voor de meest uiteenlopende klussen in huis. De boormachine heeft een maximale boorcapaciteit van 38 millimeter in hout, 13 millimeter in steen en metaal. De klopboormachine heeft een dubbele led verlichting, waardoor je zelfs in donkere ruimtes precies kunt zien waar je mee bezig bent. De 71-delige set bevat boren voor hout, metaal en steen in verschillende maten. Hiermee heb je dus alle benodigdheden voor elk klusproject. De klopboormachine is zeer krachtig en heeft een lage trillingsniveau. Dit maakt het werken met de boormachine comfortabeler voor je armen en handen. Bovendien heeft de klopboormachine een lange levensduur. Hierdoor zul je er jarenlang plezier van hebben.

Pluspunten
  • Dankzij de 100-delige bit- en borenset kun je direct aan de slag met klussen. Met een boorcapaciteit van maximaal 38 millimeter in hout is hij geschikt voor het maken van grote boorgaten. Je kunt niet alleen boren in hout, gips, metselwerk en metaal, maar ook in tegels en bakstenen.

Minpunten
  • De boormachine heeft geen geïntegreerde stofafzuiging, dus je moet zelf aan de slag met een stofzuiger

    .

    -> De boormachine heeft geen geïntegreerde stofafzuiging, dus je moet zelf met een stofzuiger aan de slag gaan.

Veelgestelde vragen over Makita DHP485RFJ + 71-delige bit- en borenset.

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Makita DHP485RFJ + 71-delige bit- en borenset. werkt op Accu / batterij.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Makita DHP485RFJ + 71-delige bit- en borenset. weegt 1,8 kg.

Makita DHP485RFJ + 71-delige bit- en borenset. heeft het volgende standaard meegeleverd:

Accu(s) / batterijen, Docking station, Handleiding, Opbergkoffer.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Makita DHP485RFJ + 71-delige bit- en borenset. is geschikt voor een Professional.

Makita DHP485RFJ + 71-delige bit- en borenset. is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.