1. producten
 2. Makita DDF484ZJ + 5Ah accu (1x).

Makita DDF484ZJ + 5Ah accu (1x).

5/5

Makita DDF484ZJ + 5Ah accu (1x). is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Makita DDF484ZJ + 5Ah accu (1x). de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Makita DDF484ZJ + 5Ah accu (1x). met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Makita DDF484ZJ + 5Ah accu (1x).

Merk

Makita

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Gewicht

1,6 kg

Standaard meegeleverd

Handleiding, Opbergkoffer

Type klusser

Fanatieke doe-het-zelver

Omschrijving van Makita DDF484ZJ + 5Ah accu (1x).

De Makita DDF484ZJ is een handige boormachine voor het klussen in en om het huis. Je krijgt er een 5Ah accu bij met lader, waardoor je direct kunt beginnen met je boorklus. Deze professionele boormachine heeft een koolborstelloze motor waardoor hij constant blijft draaien, zelfs bij zware belasting. Met de 21 koppelinstellingen en 2 mechanische versnellingen stel je de machine in voor verschillende materialen. Ook heeft de Makita DDF484ZJ een automatische asblokkering, waardoor je gemakkelijk van boren en bits kunt wisselen. Het gereedschap en de accu zijn onderdeel van het Makita LXT 18 volt accu platform. Daardoor kun je de accu ook gebruiken op ander Makita LXT 18V gereedschap. Met de Makita DDF484ZJ heb je altijd een professionele boormachine bij de hand, waarmee je ongestoord kunt klussen.

Pluspunten
 • Dankzij de meegeleverde accu en lader kun je meteen beginnen met het klussen

  .

  Met een boorcapaciteit die maximaal 38 millimeter in hout gaat, is hij geschikt voor gemiddelde tot zware boorklussen

  .

  Je kunt de meegeleverde Makita LXT accu ook gebruiken op ander elektrisch 18 volts gereedschap van hetzelfde merk en accu platform.

Minpunten
 • Er worden geen bits of boren meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Makita DDF484ZJ + 5Ah accu (1x).

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Makita DDF484ZJ + 5Ah accu (1x). werkt op Accu / batterij.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Makita DDF484ZJ + 5Ah accu (1x). weegt 1,6 kg.

Makita DDF484ZJ + 5Ah accu (1x). heeft het volgende standaard meegeleverd:

Handleiding, Opbergkoffer.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Makita DDF484ZJ + 5Ah accu (1x). is geschikt voor een Fanatieke doe-het-zelver.

Makita DDF484ZJ + 5Ah accu (1x). is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.