1. producten
 2. Bosch UniversalImpact 18.

Bosch UniversalImpact 18.

5/5

Bosch UniversalImpact 18. is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Bosch UniversalImpact 18. de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Bosch UniversalImpact 18. met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Bosch UniversalImpact 18.

Merk

Bosch

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Gewicht

1 kg

Standaard meegeleverd

Accu(s) / batterijen, Handleiding, Opbergkoffer

Type klusser

Fanatieke doe-het-zelver

Omschrijving van Bosch UniversalImpact 18.

Met de Bosch UniversalImpact 18 klopboormachine boor je eenvoudig in hout, baksteen en tegels. Het is een compacte machine die slechts één kilogram weegt en gemakkelijk in de hand ligt. De boor kan gaten tot 30 millimeter in hout maken en is vooral geschikt voor klussen in en om het huis. Met de klopfunctie boor je moeiteloos gaten in baksteen en tegels voor bijvoorbeeld een boekenplank of schilderij. Daarnaast heeft de boor twee versnellingen: een voor boren en een voor schroeven. Hierdoor pas je de juiste snelheid toe voor verschillende klussen. Met de meegeleverde accu maak je gebruik van het Bosch POWER FOR ALL 18V accu platform. Hierdoor kun je de accu ook gebruiken op ander gereedschap van hetzelfde accu platform.

Pluspunten
 • Met een gewicht van slechts één kilogram houd je langdurig klussen goed vol

  .

  -> Met een gewicht van slechts één kilogram hou je het klussen langdurig goed vol

  .

  Dankzij de klopfunctie gebruik je de machine ook voor licht boorwerk in tegels en steen

  .

  -> Dankzij de klopfunctie kun je de machine ook gebruiken voor licht boorwerk in tegels en steen. De klopboormachine werkt op het Bosch POWER FOR ALL 18V accu platform, zodat je één accu hebt voor al je Bosch POWER FOR ALL 18V gereedschap

  .

  -> De klopboormachine werkt op het Bosch POWER FOR ALL 18V accuplatform, waardoor je één accu hebt voor al je Bosch POWER FOR ALL 18V gereedschap.

Minpunten
 • Er worden geen schroeven of boorbits meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Bosch UniversalImpact 18.

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Bosch UniversalImpact 18. werkt op Accu / batterij.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Bosch UniversalImpact 18. weegt 1 kg.

Bosch UniversalImpact 18. heeft het volgende standaard meegeleverd:

Accu(s) / batterijen, Handleiding, Opbergkoffer.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Bosch UniversalImpact 18. is geschikt voor een Fanatieke doe-het-zelver.

Bosch UniversalImpact 18. is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.