1. producten
  2. DeWalt DCW210NT-XJ (zonder accu).

DeWalt DCW210NT-XJ (zonder accu).

5/5

DeWalt DCW210NT-XJ (zonder accu). is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of DeWalt DCW210NT-XJ (zonder accu). de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk DeWalt DCW210NT-XJ (zonder accu). met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties DeWalt DCW210NT-XJ (zonder accu).

Merk

DeWalt

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Gewicht

0,9 kg

Standaard meegeleverd

Type klusser

Professional

Omschrijving van DeWalt DCW210NT-XJ (zonder accu).

De DeWalt DCW210NT-XJ (zonder accu) excenterschuurmachine is een krachtige en compacte klusmachine voor elke soort klus. Met de krachtige motor en de variabele snelheidsregeling kun je precies aanpassen aan het materiaal dat je wilt schuren. Met het 125 millimeter schuurschijf kun je tot in de kleinste hoekjes komen en de schuurcirkel van 2,6 millimeter zorgt voor een perfecte afwerking. De stofzak die bij de machine wordt geleverd, helpt om het rondvliegende zaagsel te beperken. Maar je kunt ook een (bouw)stofzuiger aansluiten, zodat je niet alleen stofvrij werkt, maar ook de lucht schoon en gezond blijft. De stofdichte schakelaar en lagers maken de DeWalt DCW210NT-XJ excenterschuurmachine geschikt voor gebruik op stoffige bouwplaatsen en in klushuizen. Ook als je al in het bezit bent van een DeWalt XR 18 volt accu, kun je deze gebruiken op de schuurmachine. Zo kun je waar je maar wilt aan het klussen gaan.

Pluspunten
  • Je houdt de controle over de schuursnelheid dankzij de variabele snelheidsregeling. Dankzij de lage trillingswaarde van 4,2 m/s voel je bij intensief schuren de trillingen nauwelijks in je arm. Met een gewicht van 0,9 kilogram is de schuurmachine zeer licht.

Minpunten
  • Er wordt geen schuurpapier meegeleverd.

Veelgestelde vragen over DeWalt DCW210NT-XJ (zonder accu).

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. DeWalt DCW210NT-XJ (zonder accu). werkt op Accu / batterij.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. DeWalt DCW210NT-XJ (zonder accu). weegt 0,9 kg.

DeWalt DCW210NT-XJ (zonder accu). heeft het volgende standaard meegeleverd:

.

Ben jij een hobby klusser of een professional? DeWalt DCW210NT-XJ (zonder accu). is geschikt voor een Professional.

DeWalt DCW210NT-XJ (zonder accu). is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.