1. producten
 2. Bosch EasyImpact 18V-40 (zonder accu).

Bosch EasyImpact 18V-40 (zonder accu).

5/5

Bosch EasyImpact 18V-40 (zonder accu). is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Bosch EasyImpact 18V-40 (zonder accu). de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Bosch EasyImpact 18V-40 (zonder accu). met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Bosch EasyImpact 18V-40 (zonder accu).

Merk

Bosch

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Gewicht

1,4 kg

Standaard meegeleverd

Handleiding

Type klusser

Af-en-toe klusser

Omschrijving van Bosch EasyImpact 18V-40 (zonder accu).

Met de Bosch EasyImpact 18V-40 heb je een krachtige en compacte klopboormachine die je veelzijdig kunt inzetten. Gebruik hem voor het uitvoeren van lichte klussen zoals schroeven, boren en het boren van gaten in hout, metaal, steen en tegels. Met een gewicht van slechts 1,4 kilogram is de klopboormachine zeer gemakkelijk te bedienen, zelfs voor beginner klussers. De klopboormachine boort gaten in hout tot maar liefst 35 millimeter en in steen, metaal en tegels tot 13 millimeter. Deze boormachine heeft een ingebouwde ledverlichting, waardoor je ook in slecht verlichte ruimtes precies kunt zien wat je aan het doen bent. Heb je thuis al een Bosch Power For All 18 V accu? Dan kun je die ook gebruiken voor de EasyImpact 18V-40 en hoef je geen extra accu te kopen. Met de Bosch EasyImpact 18V-40 heb je een krachtige en compacte boormachine die je kunt gebruiken voor al je klussen in en om het huis.

Pluspunten
 • Gebruik de machine ook voor licht boorwerk in tegels en steen, door de klopfunctie aan te zetten

  .

  Met een boorcapaciteit tot maximaal 35 millimeter in hout, kun je het gebruiken voor gemiddelde tot zware boorklussen

  .

  Met de geïntegreerde werklamp heb je ook op donkere plekken een goed zicht.

Minpunten
 • Met een maximum koppel van 40 Nm is hij minder geschikt om langdurig zwaar schroefwerk te verrichten.

Veelgestelde vragen over Bosch EasyImpact 18V-40 (zonder accu).

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Bosch EasyImpact 18V-40 (zonder accu). werkt op Accu / batterij.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Bosch EasyImpact 18V-40 (zonder accu). weegt 1,4 kg.

Bosch EasyImpact 18V-40 (zonder accu). heeft het volgende standaard meegeleverd:

Handleiding.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Bosch EasyImpact 18V-40 (zonder accu). is geschikt voor een Af-en-toe klusser.

Bosch EasyImpact 18V-40 (zonder accu). is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.