1. producten
  2. Einhell TH-RH 1600.

Einhell TH-RH 1600.

5/5

Einhell TH-RH 1600. is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Einhell TH-RH 1600. de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Einhell TH-RH 1600. met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Einhell TH-RH 1600.

Merk

Einhell

Type stroomvoorziening

Netstroom

Gewicht

5,6 kg

Standaard meegeleverd

Opbergkoffer

Type klusser

Af-en-toe klusser

Omschrijving van Einhell TH-RH 1600.

De Einhell TH-RH 1600 is een professionele, krachtige combihamer die je veel meer biedt dan alleen boren in hout. Met deze 1600 watt krachtpatser boor je namelijk ook in harde steensoorten en beton. Zo kun je heel nauwkeurig met de dieptestop de gewenste diepte instellen en krijg je altijd het gewenste resultaat. Ook lichte breekwerkzaamheden zoals het afbreken van tegels of een wandje behoren tot de mogelijkheden. Met de Einhell TH-RH 1600 kun je veilig en comfortabel werken, mede dankzij het prettige anti-trilsysteem en de met rubber bekleedde zijhandgreep. De combihamer is daardoor stevig in de hand te houden, zodat je ook langere tijd achter elkaar kunt werken zonder dat je ergens last van krijgt. Met deze veelzijdige combihamer heb je alles in huis om al je klussen in en om het huis aan te pakken.

Pluspunten
  • Naast boren kun je met de machine ook lichte beitelwerk uitvoeren, zoals het afbreken van een stenen muurtje of het afbikken van tegels. Je kunt gaten boren van maximaal 32 millimeter in beton, wat genoeg is voor bijna alle taken in en rond het huis. Dankzij de handige koffer kun je de combihamer altijd netjes opbergen.

Minpunten
  • Er worden geen boor en/of beitel meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Einhell TH-RH 1600.

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Einhell TH-RH 1600. werkt op Netstroom.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Einhell TH-RH 1600. weegt 5,6 kg.

Einhell TH-RH 1600. heeft het volgende standaard meegeleverd:

Opbergkoffer.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Einhell TH-RH 1600. is geschikt voor een Af-en-toe klusser.

Einhell TH-RH 1600. is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.