1. producten
  2. BLACK+DECKER BDCROS18-QW.

BLACK+DECKER BDCROS18-QW.

5/5

BLACK+DECKER BDCROS18-QW. is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of BLACK+DECKER BDCROS18-QW. de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk BLACK+DECKER BDCROS18-QW. met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties BLACK+DECKER BDCROS18-QW.

Merk

BLACK+DECKER

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Gewicht

1,85 kg

Standaard meegeleverd

Handleiding, Schuurpapier

Type klusser

Af-en-toe klusser

Omschrijving van BLACK+DECKER BDCROS18-QW.

De BLACK+DECKER BDCROS18-QW heeft ook een variabele toerentalregeling waarmee je precies de juiste snelheid kunt kiezen. Ook is de schuurmachine uitgerust met een schakelaar die je met één druk op de knop de machine kunt inschakelen of uitschakelen. Voor nog meer bedieningsgemak is er een LED-werklampje dat je werkomgeving verlicht. Dit maakt het werken in donkere ruimtes mogelijk. De schuurmachine heeft bovendien een aan/uit-schakelaar met veiligheidsfunctie. Zo voorkom je dat de machine onbedoeld aanstaat en heb je altijd de controle over je werkomgeving.

Pluspunten
  • Met behulp van het klittenbandsysteem is schuurpapier snel en gemakkelijk te wisselen. De schuurmachine weegt 1,27 kilogram en is daarmee erg licht. Door de lage trillingswaarde van 3,4 m/s worden trillingen bij intensief schuren bijna niet gevoeld in de arm.

Minpunten
  • De schuursnelheid is altijd hetzelfde, omdat er geen variabele snelheidsregeling is.

Veelgestelde vragen over BLACK+DECKER BDCROS18-QW.

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. BLACK+DECKER BDCROS18-QW. werkt op Accu / batterij.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. BLACK+DECKER BDCROS18-QW. weegt 1,85 kg.

BLACK+DECKER BDCROS18-QW. heeft het volgende standaard meegeleverd:

Handleiding, Schuurpapier.

Ben jij een hobby klusser of een professional? BLACK+DECKER BDCROS18-QW. is geschikt voor een Af-en-toe klusser.

BLACK+DECKER BDCROS18-QW. is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.