1. producten
  2. Bosch EasyDrill 18V-40 + 41-delige bit- en borenset.

Bosch EasyDrill 18V-40 + 41-delige bit- en borenset.

5/5

Bosch EasyDrill 18V-40 + 41-delige bit- en borenset. is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Bosch EasyDrill 18V-40 + 41-delige bit- en borenset. de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Bosch EasyDrill 18V-40 + 41-delige bit- en borenset. met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Bosch EasyDrill 18V-40 + 41-delige bit- en borenset.

Merk

Bosch

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Gewicht

1,2 kg

Standaard meegeleverd

Accu(s) / batterijen, Docking station, Handleiding, Opbergkoffer

Type klusser

Af-en-toe klusser

Omschrijving van Bosch EasyDrill 18V-40 + 41-delige bit- en borenset.

Met de Bosch EasyDrill 18V-40 + 41-delige bit- en borenset heb je alles wat je nodig hebt voor een efficiënte en precieze boor- en schroefklus. De set bevat boren voor hout, steen en metaal, bits in verschillende maten, twee accu's en een oplader. Met de twee meegeleverde accu's kun je ook ander gereedschap binnen het Bosch Power For All 18V accu platform gebruiken. De boor kan gaten maken van maximaal 30 millimeter in hout en 10 millimeter in metaal en kunststof. Wanneer het donker is, schakel je de ledverlichting aan om precies te zien wat je doet. Deze EasyDrill 18V-40 is een krachtige en veelzijdige boor en de perfecte oplossing voor al je schroef- en boorklussen.

Pluspunten
  • Dankzij de 41 delige bit- en borenset kun je meteen beginnen met klussen. Je kunt de meegeleverde accu ook op andere elektrische gereedschappen binnen het Bosch Power For All 18V accu platform gebruiken. De ingebouwde werklamp zorgt voor goed zicht op plekken met weinig licht.

Minpunten
  • De boormachine heeft geen klopfunctie, dus je kunt er niet mee in tegels of baksteen boren

    .

    De boormachine heeft geen klopfunctie, dus je kunt er niet mee in tegels of baksteen boren.

Veelgestelde vragen over Bosch EasyDrill 18V-40 + 41-delige bit- en borenset.

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Bosch EasyDrill 18V-40 + 41-delige bit- en borenset. werkt op Accu / batterij.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Bosch EasyDrill 18V-40 + 41-delige bit- en borenset. weegt 1,2 kg.

Bosch EasyDrill 18V-40 + 41-delige bit- en borenset. heeft het volgende standaard meegeleverd:

Accu(s) / batterijen, Docking station, Handleiding, Opbergkoffer.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Bosch EasyDrill 18V-40 + 41-delige bit- en borenset. is geschikt voor een Af-en-toe klusser.

Bosch EasyDrill 18V-40 + 41-delige bit- en borenset. is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.