1. producten
  2. Metabo SR 2185 Set.

Metabo SR 2185 Set.

5/5

Metabo SR 2185 Set. is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Metabo SR 2185 Set. de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Metabo SR 2185 Set. met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Metabo SR 2185 Set.

Merk

Metabo

Type stroomvoorziening

Netstroom

Gewicht

1,5 kg

Standaard meegeleverd

Schuurpapier

Type klusser

Fanatieke doe-het-zelver, Professional

Omschrijving van Metabo SR 2185 Set.

Met de Metabo SR 2185 Set vlakschuurmachine heb je een krachtige en professionele partner in handen om oppervlakken verfvrij en egaal glad te schuren. De 210 watt motor levert een hoge snelheid, waardoor je snel en efficiënt aan de slag kunt. Niet alleen heeft deze schuurmachine een lage trillingswaarde, maar met het gewicht van slechts 1,5 kilogram is hij ook nog eens uiterst compact en licht. De stofzak houdt schuurstof tegen, zodat je je werkplek en je longen schoon houdt. Met de 10 meegeleverde schuurvellen van verschillende korrelgroottes kun je zowel fijne als grove schuurklussen aan. Deze vellen kunnen zowel met klittenband als met klemmen worden vastgezet. Met de Metabo SR 2185 Set vlakschuurmachine ben je dus goed voorbereid om elke schuurklus aan te gaan.

Pluspunten
  • Je kunt zelf kiezen of je het schuurpapier met klittenband of met een klem bevestigt. Dankzij de lage trillingswaarde van 4 m/s voel je de trillingen amper in je arm. Er worden maar liefst 10 schuurvellen meegeleverd.

Minpunten
  • Met een kabellengte van 2,5 meter heb je beperkte bewegingsvrijheid.

Veelgestelde vragen over Metabo SR 2185 Set.

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Metabo SR 2185 Set. werkt op Netstroom.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Metabo SR 2185 Set. weegt 1,5 kg.

Metabo SR 2185 Set. heeft het volgende standaard meegeleverd:

Schuurpapier.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Metabo SR 2185 Set. is geschikt voor een Fanatieke doe-het-zelver, Professional.

Metabo SR 2185 Set. is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.