1. producten
 2. Makita DHR243Z (zonder accu).

Makita DHR243Z (zonder accu).

5/5

Makita DHR243Z (zonder accu). is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Makita DHR243Z (zonder accu). de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Makita DHR243Z (zonder accu). met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Makita DHR243Z (zonder accu).

Merk

Makita

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Gewicht

2,8 kg

Standaard meegeleverd

Handleiding

Type klusser

Fanatieke doe-het-zelver

Omschrijving van Makita DHR243Z (zonder accu).

Met de Makita DHR243Z (zonder accu) combihamer kun je diverse materialen boren. Dit apparaat is licht van gewicht – 2,8 kilogram (zonder accu) – waardoor je langere tijd door kunt werken zonder vermoeid te worden. Met de rotatiestop kun je niet alleen door harde materialen boren, maar ook lichte breekwerkzaamheden uitvoeren. Het ideale boorbereik van deze combihamer met beton is 4 tot 16 millimeter met een maximale diameter van 24 millimeter. Deze versie wordt geleverd zonder geïntegreerde stofafzuiging, accu en lader en is daardoor zeer voordelig. Daarnaast is de DHR243Z onderdeel van het Makita LXT 18V accuplatform. Heb je thuis al een accu van dit platform liggen? Dan kun je deze gebruiken voor dit apparaat en hoef je dus geen nieuwe te kopen. Met de Makita DHR243Z (zonder accu) combihamer kun je dus gemakkelijk een verscheidenheid aan materialen boren.

Pluspunten
 • Je gebruikt de machine ook voor breekwerkzaamheden dankzij de rotatiestop

  .

  Ook zwaar boorwerk kun je uitvoeren met de combihamer, dankzij de hoge maximale boorcapaciteit van 24 millimeter in beton

  .

  Met een gewicht van slechts 3,4 kilogram is de machine ideaal om langdurig mee te werken.

Minpunten
 • Deze versie wordt geleverd zonder geïntegreerde stofzuiger.

Veelgestelde vragen over Makita DHR243Z (zonder accu).

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Makita DHR243Z (zonder accu). werkt op Accu / batterij.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Makita DHR243Z (zonder accu). weegt 2,8 kg.

Makita DHR243Z (zonder accu). heeft het volgende standaard meegeleverd:

Handleiding.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Makita DHR243Z (zonder accu). is geschikt voor een Fanatieke doe-het-zelver.

Makita DHR243Z (zonder accu). is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.