1. producten
 2. Makita 9404 Bandschuurmachine + schuurbanden (3x).

Makita 9404 Bandschuurmachine + schuurbanden (3x).

5/5

Makita 9404 Bandschuurmachine + schuurbanden (3x). is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Makita 9404 Bandschuurmachine + schuurbanden (3x). de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Makita 9404 Bandschuurmachine + schuurbanden (3x). met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Makita 9404 Bandschuurmachine + schuurbanden (3x).

Merk

Bosch

Type stroomvoorziening

Netstroom

Gewicht

4,8 kg

Standaard meegeleverd

Schuurpapier

Type klusser

Professional

Omschrijving van Makita 9404 Bandschuurmachine + schuurbanden (3x).

Met de Makita 9404 Bandschuurmachine heb je altijd het juiste gereedschap bij de hand om het meest veeleisende kluswerk te vervullen. Deze krachtige 1010 watt bandschuurmachine is uitgerust met een schuurbandsnelheid van 440 meter per minuut. Hiermee kun je gemakkelijk grote oppervlakken schuren, zoals deuren, tafels of wanden. Dankzij de automatische bandloopcorrectie blijft de schuurband goed in positie zitten, zodat je ongestoord kan werken. Daarnaast krijg je ook 3 schuurbanden meegeleverd, die je eenvoudig kan bevestigen met behulp van het klittenband. Het 5 meter lange netsnoer zorgt ervoor dat je genoeg bewegingsruimte hebt om in 1 keer door te schuren, zonder dat je vast komt te zitten aan een verlengkabel. Met de Makita 9404 Bandschuurmachine + schuurbanden ben je altijd voorbereid om het zwaarste schuurwerk aan te kunnen.

Pluspunten
 • Het pakket bestaat uit een bandschuurmachine met 3 extra schuurbanden, zodat je direct aan de slag kunt gaan

  .

  Met de variabele snelheidsregeling hou je zelf de controle over de schuursnelheid

  .

  Het 5 meter lange netsnoer geeft je veel bewegingsruimte tijdens het schuren.

Minpunten
 • De schuursnelheid is altijd hetzelfde, omdat er geen regeling voor variabele snelheid is.

Veelgestelde vragen over Makita 9404 Bandschuurmachine + schuurbanden (3x).

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Makita 9404 Bandschuurmachine + schuurbanden (3x). werkt op Netstroom.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Makita 9404 Bandschuurmachine + schuurbanden (3x). weegt 4,8 kg.

Makita 9404 Bandschuurmachine + schuurbanden (3x). heeft het volgende standaard meegeleverd:

Schuurpapier.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Makita 9404 Bandschuurmachine + schuurbanden (3x). is geschikt voor een Professional.

Makita 9404 Bandschuurmachine + schuurbanden (3x). is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.