1. producten
  2. Bosch Professional GWS 18V-7 (zonder accu).

Bosch Professional GWS 18V-7 (zonder accu).

5/5

Bosch Professional GWS 18V-7 (zonder accu). is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Bosch Professional GWS 18V-7 (zonder accu). de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Bosch Professional GWS 18V-7 (zonder accu). met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Bosch Professional GWS 18V-7 (zonder accu).

Merk

Bosch Professional

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Gewicht

2,8 kg

Standaard meegeleverd

Beschermkap, Handleiding

Type klusser

Omschrijving van Bosch Professional GWS 18V-7 (zonder accu).

Met de Bosch Professional GWS 18V-7 (zonder accu) is het gemakkelijk om metaal, tegels en baksteen te doorslijpen. De haakse slijper werkt op een accu, waardoor je ook op plekken zonder stopcontact kunt klussen. Hierdoor hoef je geen concessies te doen aan de kracht. De kracht is namelijk ongeveer gelijk aan die van een 700 watt netstroom haakse slijper. Veiligheid staat ook hoog in het vaandel bij deze haakse slijper. Zo schakelt de machine automatisch uit bij overbelasting en start de machine niet uit zichzelf op na een stroomonderbreking dankzij de herstartbeveiliging. Ook de softgrip maakt langdurig comfortabel werken mogelijk. Deze haakse slijper werkt op het Bosch Professional 18V System accu platform. Heb je al een accu van dit merk in huis? Dan kun je deze ook gebruiken voor deze haakse slijper. Zo kun je dus gemakkelijk verschillende Bosch Professional producten met elkaar combineren.

Pluspunten
  • Je hebt volledige draadloze vrijheid door de werking op accu. De opstartbeveiliging voorkomt het plotselinge inschakelen van de hoekige grinder. De hoekige grinder werkt op het Bosch Professional 18V System accu-platform, zodat je één accu hebt voor al je Bosch Professional 18 volt gereedschap.

Minpunten
  • Er wordt geen accu meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Bosch Professional GWS 18V-7 (zonder accu).

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Bosch Professional GWS 18V-7 (zonder accu). werkt op Accu / batterij.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Bosch Professional GWS 18V-7 (zonder accu). weegt 2,8 kg.

Bosch Professional GWS 18V-7 (zonder accu). heeft het volgende standaard meegeleverd:

Beschermkap, Handleiding.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Bosch Professional GWS 18V-7 (zonder accu). is geschikt voor een .

Bosch Professional GWS 18V-7 (zonder accu). is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.