1. producten
 2. DeWalt DCD796P2-QW + 100-delige bit- en borenset.

DeWalt DCD796P2-QW + 100-delige bit- en borenset.

5/5

DeWalt DCD796P2-QW + 100-delige bit- en borenset. is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of DeWalt DCD796P2-QW + 100-delige bit- en borenset. de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk DeWalt DCD796P2-QW + 100-delige bit- en borenset. met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties DeWalt DCD796P2-QW + 100-delige bit- en borenset.

Merk

DeWalt

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Gewicht

1,9 kg

Standaard meegeleverd

Accu(s) / batterijen, Docking station, Handleiding, Opbergkoffer

Type klusser

Professional

Omschrijving van DeWalt DCD796P2-QW + 100-delige bit- en borenset.

De DeWalt DCD796P2-QW + 100-delige bit- en borenset is een echte must-have voor al je klussen. Deze klopboormachine is bijzonder krachtig en geschikt voor het boren in hout, steen en metalen. De koolborstelloze motor zorgt ervoor dat je langer door kunt werken op één acculading, waardoor je langer door kunt werken. Met de ledverlichting is het ook mogelijk om te boren in slecht verlichte ruimtes. Je hebt deze boormachine altijd bij de hand door de handige riemhaak. Voor het wisselen van bits maak je gebruik van de magnetische bithouder. Hiermee is het wisselen van bits razendsnel geregeld. Deze boormachine is onderdeel van het DeWalt XR accu platform. Je gebruikt de 2 meegeleverde 5,0 Ah accu's dus ook op ander DeWalt gereedschap van het XR accu platform. Met deze klopboormachine en de 100-delige boren- en bitset heb je alles in huis om al je klussen aan te pakken.

Pluspunten
 • Dankzij de 100-delige bit- en borenset die wordt meegeleverd, heb je alles wat je nodig hebt voor verschillende schroef- en boorklussen

  .

  Dankzij de accucapaciteit van 5,0 Ah kun je langer doorgaan op één volle accu

  .

  Je kunt de 2 meegeleverde XR accu's ook gebruiken op ander elektrisch gereedschap van hetzelfde merk en met hetzelfde accuplatform.

Minpunten
 • Een 5,0 Ah accu is relatief zwaar, daardoor is lange tijd knutselen een zware taak.

Veelgestelde vragen over DeWalt DCD796P2-QW + 100-delige bit- en borenset.

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. DeWalt DCD796P2-QW + 100-delige bit- en borenset. werkt op Accu / batterij.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. DeWalt DCD796P2-QW + 100-delige bit- en borenset. weegt 1,9 kg.

DeWalt DCD796P2-QW + 100-delige bit- en borenset. heeft het volgende standaard meegeleverd:

Accu(s) / batterijen, Docking station, Handleiding, Opbergkoffer.

Ben jij een hobby klusser of een professional? DeWalt DCD796P2-QW + 100-delige bit- en borenset. is geschikt voor een Professional.

DeWalt DCD796P2-QW + 100-delige bit- en borenset. is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.