1. producten
  2. Bosch Professional GSR 18V-21.

Bosch Professional GSR 18V-21.

5/5

Bosch Professional GSR 18V-21. is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Bosch Professional GSR 18V-21. de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Bosch Professional GSR 18V-21. met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Bosch Professional GSR 18V-21.

Merk

Bosch Professional

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Gewicht

4,11 kg

Standaard meegeleverd

Accu(s) / batterijen, Handleiding, Opbergkoffer

Type klusser

Professional

Omschrijving van Bosch Professional GSR 18V-21.

De Bosch Professional GSR 18V-21 accuschroefboormachine is een krachtige en veelzijdige machine. Je kunt hiermee gaten boren met een diameter van maximaal 35 millimeter in hout en maximaal 10 millimeter in metaal. Ook schroeven draai je met een koppel van maar liefst 55 Nm gemakkelijk vast. De behuizing van de motor is helemaal van duurzaam metaal. De Electronic Cell Protection beschermt de accu tegen volledige ontlading en verlengt de levensduur. Deze schroefboormachine wordt geleverd met twee 18 volt accu's van 2 Ampère. Deze accu's zijn geschikt voor het Bosch Professional 18V System accu platform. Hierdoor kun je de accu's dus ook gebruiken voor ander gereedschap van dit accu platform. De schroefboormachine wordt geleverd met een stapelbare L-Boxx opbergkoffer waarin je alles netjes kunt opbergen. Zo heb je altijd je gereedschap bij de hand.

Pluspunten
  • Met een maximale boorcapaciteit van 35 millimeter in hout, is hij geschikt voor het maken van grote boorgaten. Met de L-Boxx klik je gemakkelijk andere koffers uit het opbergsysteem vast en neem je het mee. Je kunt de meegeleverde Bosch Professional 18V System accu ook gebruiken op andere 18V elektrische gereedschappen van hetzelfde merk en met hetzelfde accu platform.

Minpunten
  • Er worden geen schroeven of boortjes meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Bosch Professional GSR 18V-21.

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Bosch Professional GSR 18V-21. werkt op Accu / batterij.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Bosch Professional GSR 18V-21. weegt 4,11 kg.

Bosch Professional GSR 18V-21. heeft het volgende standaard meegeleverd:

Accu(s) / batterijen, Handleiding, Opbergkoffer.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Bosch Professional GSR 18V-21. is geschikt voor een Professional.

Bosch Professional GSR 18V-21. is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.