1. producten
 2. Bosch Professional GBH 2-21.

Bosch Professional GBH 2-21.

5/5

Bosch Professional GBH 2-21. is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Bosch Professional GBH 2-21. de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Bosch Professional GBH 2-21. met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Bosch Professional GBH 2-21.

Merk

Bosch Professional

Type stroomvoorziening

Netstroom

Gewicht

2,3 kg

Standaard meegeleverd

Handleiding, Opbergkoffer

Type klusser

Fanatieke doe-het-zelver

Omschrijving van Bosch Professional GBH 2-21.

De Bosch Professional GBH 2-21 combihamer is een krachtige en betrouwbare boorhamer. Met de 720 watt motor kun je gaten boren tot 21 millimeter in beton. Grotere gaten kun je boren in metaal (13 mm) en hout (30 mm). De boorhamer is uitgerust met een slagkracht van 2 joule waarmee je ook hardere steensoorten moeiteloos doorboort. Ondanks de kracht is de boorhamer relatief licht van gewicht (2,3 kilogram) en zeer compact. Je kunt dus gemakkelijk en comfortabel werken. Na afloop berg je de boorhamer netjes op in de meegeleverde koffer. Hierdoor blijft de boorhamer goed beschermd tegen stof en vuil. Kortom, met de Bosch Professional GBH 2-21 krijg je een krachtige en betrouwbare boorhamer waarmee je gemakkelijk je klusjes klaren.

Pluspunten
 • Je gebruikt de machine ook voor breekwerkzaamheden dankzij de rotatiestop

  .

  Met een gewicht van slechts 2,3 kilogram kun je langdurig werken met deze machine

  .

  Door de handige koffer is de boorhamer netjes op te bergen.

Minpunten
 • Er worden geen boor en/of beitel meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Bosch Professional GBH 2-21.

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Bosch Professional GBH 2-21. werkt op Netstroom.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Bosch Professional GBH 2-21. weegt 2,3 kg.

Bosch Professional GBH 2-21. heeft het volgende standaard meegeleverd:

Handleiding, Opbergkoffer.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Bosch Professional GBH 2-21. is geschikt voor een Fanatieke doe-het-zelver.

Bosch Professional GBH 2-21. is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.