1. producten
 2. Bosch UniversalDrill 18V-60.

Bosch UniversalDrill 18V-60.

5/5

Bosch UniversalDrill 18V-60. is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Bosch UniversalDrill 18V-60. de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Bosch UniversalDrill 18V-60. met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Bosch UniversalDrill 18V-60.

Merk

Bosch

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Gewicht

1,4 kg

Standaard meegeleverd

Accu(s) / batterijen, Docking station, Handleiding, Opbergkoffer

Type klusser

Fanatieke doe-het-zelver

Omschrijving van Bosch UniversalDrill 18V-60.

De Bosch UniversalDrill 18V-60 is een krachtige schroefboormachine die je alle klussen laat uitvoeren die je maar wilt. Met zijn koppel van 60 Nm is hij geschikt voor zwaardere boor- en schroefklussen. Daarnaast is hij ook geschikt voor het boren in hout, kunststof en metaal. Je krijgt er twee 18-volt accu's bij, zodat je direct aan de slag kunt. Deze accu's kun je ook gebruiken voor ander gereedschap dat tot het Bosch Power For All 18V accu platform behoort. De machine is niet alleen krachtig, maar ook gebruiksvriendelijk. De ergonomische softgrip handgreep en het lage gewicht van 1,6 kg zorgen ervoor dat je de machine gemakkelijk en comfortabel kunt bedienen. Daarnaast heeft de machine een ingebouwde ledverlichting. Hierdoor kan je ook in slecht verlichte ruimtes zoals een kelder of garage werken. Kortom, met de Bosch UniversalDrill 18V-60 heb je een complete set in huis om aan de slag te gaan.

Pluspunten
 • Met een boordiameter tot maximaal 35 millimeter in hout, kun je hem gebruiken voor gemiddelde tot zware boorwerkzaamheden

  .

  Met een hoog maximale koppel van 60 Nm is de schroefboormachine geschikt voor zware schroefklussen, zoals het losdraaien van verroeste schroeven

  .

  Met de geïntegreerde werklamp heb je ook op donkere plekken een goed zicht.

Minpunten
 • De boormachine heeft geen klopfunctie, dus je kunt er niet mee in tegels of baksteen boren. De boormachine heeft geen klopfunctie, dus je kunt er niet mee in tegels of baksteen boren.

Veelgestelde vragen over Bosch UniversalDrill 18V-60.

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Bosch UniversalDrill 18V-60. werkt op Accu / batterij.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Bosch UniversalDrill 18V-60. weegt 1,4 kg.

Bosch UniversalDrill 18V-60. heeft het volgende standaard meegeleverd:

Accu(s) / batterijen, Docking station, Handleiding, Opbergkoffer.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Bosch UniversalDrill 18V-60. is geschikt voor een Fanatieke doe-het-zelver.

Bosch UniversalDrill 18V-60. is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.