1. producten
  2. Makita GA9020SFYK.

Makita GA9020SFYK.

5/5

Makita GA9020SFYK. is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Makita GA9020SFYK. de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Makita GA9020SFYK. met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Makita GA9020SFYK.

Merk

Makita

Type stroomvoorziening

Netstroom

Gewicht

5,8 kg

Standaard meegeleverd

Opbergkoffer

Type klusser

Omschrijving van Makita GA9020SFYK.

Met de Makita GA9020SFYK hakse slijper heb je de beste prestaties in een robuust en duurzaam pakket. Met een vermogen van 2200 watt en een maximale slijpschijfdiameter van 230 mm, kunt u zelfs de zwaarste doorslijp- en afbraamtoepassingen aan. Beschermingsfuncties zoals de labyrint afdichtingen en stofdichte lagers voorkomen dat er stof binnendringt, terwijl de geïntegreerde softstart en veiligheidsschakelaar ervoor zorgen dat de gebruiker op een veilige manier kan werken. De speciale luchtgeleidingselementen zorgen ervoor dat de temperatuur van het apparaat onder belasting laag blijft, wat bijdraagt aan de lange levensduur. De Makita GA9020SFYK is daarom een uitstekende keuze voor elke klus.

Pluspunten
  • De softstart zorgt voor een elektronische zachte opstart en voorkomt wegspringen. De lage trillingswaarden maken het comfortabel om te werken met de slijpmachine. De labyrint afdichtingen en stofdichte lagers voorkomen het binnendringen van stof.

Minpunten
  • De haakse slijper is niet voorzien van een herstartbeveiliging

    .

    Er worden geen slijpschijven meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Makita GA9020SFYK.

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Makita GA9020SFYK. werkt op Netstroom.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Makita GA9020SFYK. weegt 5,8 kg.

Makita GA9020SFYK. heeft het volgende standaard meegeleverd:

Opbergkoffer.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Makita GA9020SFYK. is geschikt voor een .

Makita GA9020SFYK. is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.