1. producten
 2. Bosch Multi-schuurroller Texoro (2021).

Bosch Multi-schuurroller Texoro (2021).

5/5

Bosch Multi-schuurroller Texoro (2021). is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Bosch Multi-schuurroller Texoro (2021). de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Bosch Multi-schuurroller Texoro (2021). met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Bosch Multi-schuurroller Texoro (2021).

Merk

Bosch

Type stroomvoorziening

Netstroom

Gewicht

1,3 kg

Standaard meegeleverd

Schuurpapier

Type klusser

Fanatieke doe-het-zelver

Omschrijving van Bosch Multi-schuurroller Texoro (2021).

Met de Bosch Multi-schuurroller Texoro kun je eenvoudig meubels, trappen of kozijnen bewerken. Deze compacte schuurmachine beschikt over een ronde vorm en een smalle, grove schuurband. Hiermee verwijder je oude verflagen, maak je nieuw hout klaar of schuur je grote vlakken fijn af zonder krassen. Daarnaast kun je de snelheid van het apparaat zelf instellen voor het beste resultaat. Voor een optimale schoonmaak heeft de Bosch Multi-schuurroller Texoro een aansluiting voor een stofzuiger. Deze uitvoering wordt geleverd met 3 soorten schuurpapieren. De papieren zijn eenvoudig te verwisselen met het spansysteem. Het apparaat werkt op netstroom, heeft een kabellengte van 2,5 meter en weegt 1,3 kilogram. Ideaal voor de klusser die veel meubels, trappen of kozijnen bewerkt. Met de Bosch Multi-schuurroller Texoro ben je verzekerd van een optimaal schuurresultaat.

Pluspunten
 • Je houdt zelf de controle over de schuursnelheid dankzij de variabele snelheidsregeling

  .

  - Je houdt zelf de controle over de schuursnelheid dankzij de variabele snelheidsregeling. Stof wordt netjes opgevangen in de stofbak of is op te zuigen middels een aan te sluiten alleszuiger

  .

  - Stof wordt netjes opgevangen in de stofbak of kan worden opgezogen met een aangesloten stofzuiger.

Minpunten
 • Bij zware belasting kan het toerental afnemen, waardoor je minder gelijkmatig schuurt

  .

  Als gevolg daarvan heb je minder egaal verwerkt oppervlak.

Veelgestelde vragen over Bosch Multi-schuurroller Texoro (2021).

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Bosch Multi-schuurroller Texoro (2021). werkt op Netstroom.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Bosch Multi-schuurroller Texoro (2021). weegt 1,3 kg.

Bosch Multi-schuurroller Texoro (2021). heeft het volgende standaard meegeleverd:

Schuurpapier.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Bosch Multi-schuurroller Texoro (2021). is geschikt voor een Fanatieke doe-het-zelver.

Bosch Multi-schuurroller Texoro (2021). is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.