1. producten
  2. DeWalt DCW200NT-XJ (zonder accu).

DeWalt DCW200NT-XJ (zonder accu).

5/5

DeWalt DCW200NT-XJ (zonder accu). is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of DeWalt DCW200NT-XJ (zonder accu). de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk DeWalt DCW200NT-XJ (zonder accu). met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties DeWalt DCW200NT-XJ (zonder accu).

Merk

DeWalt

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Gewicht

1 kg

Standaard meegeleverd

Type klusser

Professional

Omschrijving van DeWalt DCW200NT-XJ (zonder accu).

Met de DeWalt DCW200NT-XJ (zonder accu) vlakschuurmachine kun je intensief en veelvuldig schuren. De schuurmachine heeft een variabel toerental van 8.000 tot 13.500 toeren per minuut en is voorzien van een anti-slip handgreep, waardoor je met minimale trillingsoverdracht werkt. Je kunt schuurpapier bevestigen met klemmen of klittenband, afhankelijk van het soort schuurpapier dat je gebruikt. Bij klittenband wissel je sneller tussen schuurvellen, wordt stof beter afgezogen en bereik je een hoger schuurrendement. Dankzij de stofdichte schakelaar en lagers is de machine bestand tegen gebruik op stoffige bouwplaatsen en loodsen. Deze uitvoering is geleverd met 2 18 volt accu's, met een amperage van 5,0 Ah. De DCW200NT-XJ vlakschuurmachine maakt het schuren gemakkelijker, sneller en efficiënter. De speciale ontwerpeigenschappen maken het mogelijk om onder alle omstandigheden te schuren met maximale prestaties en de optimale veiligheid. Hiermee is deze schuurmachine een betrouwbare en krachtige partner voor al je schuurwerk.

Pluspunten
  • Je houdt zelf de controle over de schuursnelheid dankzij de variabele snelheidsregeling.U houdt de controle door middel van de variabele snelheidsregeling. Dankzij de lage trillingswaarde van 3,8 m/s voel je ook tijdens intensief schuren de trillingen nauwelijks in je arm.Dankzij de lage trillingswaarde van 3,8 m/s voel je tijdens het schuren zelfs bij intensief gebruik bijna geen trillingen in je arm. Je kunt zelf kiezen of je het schuurpapier door middel van klittenband of met een klem bevestigt.Je kunt zelf kiezen of je het schuurpapier met klittenband of met een klem bevestigd.

Minpunten
  • Er wordt geen schuurpapier meegeleverd.

Veelgestelde vragen over DeWalt DCW200NT-XJ (zonder accu).

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. DeWalt DCW200NT-XJ (zonder accu). werkt op Accu / batterij.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. DeWalt DCW200NT-XJ (zonder accu). weegt 1 kg.

DeWalt DCW200NT-XJ (zonder accu). heeft het volgende standaard meegeleverd:

.

Ben jij een hobby klusser of een professional? DeWalt DCW200NT-XJ (zonder accu). is geschikt voor een Professional.

DeWalt DCW200NT-XJ (zonder accu). is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.