1. producten
  2. BLACK+DECKER KA902EK-QS.

BLACK+DECKER KA902EK-QS.

5/5

BLACK+DECKER KA902EK-QS. is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of BLACK+DECKER KA902EK-QS. de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk BLACK+DECKER KA902EK-QS. met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties BLACK+DECKER KA902EK-QS.

Merk

BLACK+DECKER

Type stroomvoorziening

Netstroom

Gewicht

2,1 kg

Standaard meegeleverd

Schuurpapier

Type klusser

Af-en-toe klusser, Fanatieke doe-het-zelver

Omschrijving van BLACK+DECKER KA902EK-QS.

De BLACK+DECKER KA902EK-QS is een veelzijdig apparaat dat het glad schuren van verschillende materialen eenvoudig en snel maakt. Met een vermogen van 400 watt kan je het hout moeiteloos modelleren, lasnaden bijwerken, roest verwijderen of keramische tegels bewerken. Je kan ook de smalle ruimtes bereiken door de smalle schuurarm die wordt meegeleverd. Daarnaast zorgt de stofafzuiging voor een schone werkplek. De KA902EK-QS wordt geleverd met diverse armen voor het schuren onder een hoek, 6 schuurbanden en een handige koffer voor eenvoudig transport en opslag. Met de BLACK+DECKER KA902EK-QS krijg je een gebruiksvriendelijk, krachtig en veelzijdig apparaat. Met zijn stofafzuiging en schuurarmen ben je verzekerd van een schone en professionele afwerking van alle materialen. Of je nu een klein oppervlakte wilt verwerken of een groter oppervlakte, je krijgt altijd een perfect resultaat. De KA902EK-QS is een uitstekend alternatief voor de traditionele schuurmachines, met een veel krachtiger resultaat.

Pluspunten
  • Wordt geleverd met een gebogen, rechte en smalle arm voor verschillende klussen. Je kunt gemakkelijk schuren tussen hekwerkstaven of stoelen door de smalle en lange vorm van de schuurzool. De aan-uit-knop kan worden vastgezet zodat je niet continu hoeft te drukken.

Minpunten
  • Met een stripschuurmachine grote vlakken schuren is erg tijdrovend.

Veelgestelde vragen over BLACK+DECKER KA902EK-QS.

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. BLACK+DECKER KA902EK-QS. werkt op Netstroom.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. BLACK+DECKER KA902EK-QS. weegt 2,1 kg.

BLACK+DECKER KA902EK-QS. heeft het volgende standaard meegeleverd:

Schuurpapier.

Ben jij een hobby klusser of een professional? BLACK+DECKER KA902EK-QS. is geschikt voor een Af-en-toe klusser, Fanatieke doe-het-zelver.

BLACK+DECKER KA902EK-QS. is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.