1. producten
 2. DeWalt DCD777L2T-QW.

DeWalt DCD777L2T-QW.

5/5

DeWalt DCD777L2T-QW. is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of DeWalt DCD777L2T-QW. de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk DeWalt DCD777L2T-QW. met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties DeWalt DCD777L2T-QW.

Merk

DeWalt

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Gewicht

1,5 kg

Standaard meegeleverd

Accu(s) / batterijen, Docking station, Handleiding, Opbergkoffer

Type klusser

Professional

Omschrijving van DeWalt DCD777L2T-QW.

De DeWalt DCD777L2T-QW is een compacte en krachtige schroefboormachine voor zwaar schroefwerk. Met zijn maximale koppel van 65 newtonmeter boor je moeiteloos gaten van 30 millimeter in hout. Door het kleine formaat ligt de boormachine lekker in de hand en klus je er comfortabel langdurig mee door. Met het automatische toerental past de DCD777L2T-QW zich aan jouw klus aan, waardoor je altijd optimale controle hebt. Daarnaast worden er twee 18 volt accu's meegeleverd met een capaciteit van 3,0 Ah. Deze accu's zijn razendsnel weer opgeladen, zodat je als enthousiaste klusser direct verder kunt. Als je klaar bent, berg je de accuboormachine, accu's en oplader netjes op in de stapelbare TSTAK koffer.

Pluspunten
 • Met de hoge maximale koppel van 65 Nm kunt u zware schroefklussen uitvoeren, zoals het losdraaien van verroeste schroeven

  .

  Dankzij de accucapaciteit van 3 Ah kunt u extra lang werken met één volle accu

  .

  De meegeleverde twee accu's kunt u ook op ander elektrisch gereedschap van hetzelfde merk en met hetzelfde accu platform gebruiken.

Minpunten
 • De boormachine heeft geen klopfunctie, dus je kunt er niet mee tegels of baksteen boren.

Veelgestelde vragen over DeWalt DCD777L2T-QW.

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. DeWalt DCD777L2T-QW. werkt op Accu / batterij.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. DeWalt DCD777L2T-QW. weegt 1,5 kg.

DeWalt DCD777L2T-QW. heeft het volgende standaard meegeleverd:

Accu(s) / batterijen, Docking station, Handleiding, Opbergkoffer.

Ben jij een hobby klusser of een professional? DeWalt DCD777L2T-QW. is geschikt voor een Professional.

DeWalt DCD777L2T-QW. is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.