1. producten
  2. Bosch Professional GSB 18V-21 + 82-delige bit- en borenset.

Bosch Professional GSB 18V-21 + 82-delige bit- en borenset.

5/5

Bosch Professional GSB 18V-21 + 82-delige bit- en borenset. is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Bosch Professional GSB 18V-21 + 82-delige bit- en borenset. de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Bosch Professional GSB 18V-21 + 82-delige bit- en borenset. met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Bosch Professional GSB 18V-21 + 82-delige bit- en borenset.

Merk

Bosch Professional

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Gewicht

1,2 kg

Standaard meegeleverd

Accu(s) / batterijen, Docking station, Handleiding, Opbergkoffer

Type klusser

Professional

Omschrijving van Bosch Professional GSB 18V-21 + 82-delige bit- en borenset.

Met de Bosch Professional GSB 18V-21 klopboormachine en de bijgeleverde 82-delige bit- en borenset heb je alles wat je nodig hebt om direct aan de slag te gaan met boren en schroeven. De klopfunctie zorgt ervoor dat je met de boormachine gaten tot 10 millimeter in baksteen en tot wel 35 millimeter in hout kunt boren. In slecht verlichte ruimtes kun je toch goed zien wat je doet, dankzij de ingebouwde led-verlichting. Zo kun je altijd op de juiste plek boren. Bij de GSB 18V-21 krijg je ook twee 18 volt accu's met 4,0 ampère van het Bosch Professional 18V accu platform, zodat je langdurig door kunt klussen. Na gebruik berg je alles netjes op in de L-Boxx opbergkoffer, zodat je de boormachine en accessoires altijd goed beschermd en makkelijk mee kunt nemen.

Pluspunten
  • Dankzij de 82-delige bit- en borenset kun je direct aan de slag met klussen. Dankzij de accucapaciteit van 4,0 Ah kun je extra lang doorwerken op 1 volle accu. Met een boorcapaciteit van maximaal 35 millimeter in hout, is hij geschikt om grote boorgaten te maken.

Minpunten
  • De boormachine heeft geen geïntegreerde stofafzuiging, dus je moet zelf aan de slag met een stofzuiger

    .

    -> De boormachine heeft geen geïntegreerde stofafzuiging, dus je moet zelf aan de slag met een stofzuiger.

Veelgestelde vragen over Bosch Professional GSB 18V-21 + 82-delige bit- en borenset.

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Bosch Professional GSB 18V-21 + 82-delige bit- en borenset. werkt op Accu / batterij.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Bosch Professional GSB 18V-21 + 82-delige bit- en borenset. weegt 1,2 kg.

Bosch Professional GSB 18V-21 + 82-delige bit- en borenset. heeft het volgende standaard meegeleverd:

Accu(s) / batterijen, Docking station, Handleiding, Opbergkoffer.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Bosch Professional GSB 18V-21 + 82-delige bit- en borenset. is geschikt voor een Professional.

Bosch Professional GSB 18V-21 + 82-delige bit- en borenset. is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.