1. producten
 2. Bosch PSM 100 A + 30 schuurvellen.

Bosch PSM 100 A + 30 schuurvellen.

5/5

Bosch PSM 100 A + 30 schuurvellen. is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Bosch PSM 100 A + 30 schuurvellen. de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Bosch PSM 100 A + 30 schuurvellen. met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Bosch PSM 100 A + 30 schuurvellen.

Merk

Bosch

Type stroomvoorziening

Netstroom

Gewicht

0,9 kg

Standaard meegeleverd

Schuurpapier

Type klusser

Af-en-toe klusser, Fanatieke doe-het-zelver

Omschrijving van Bosch PSM 100 A + 30 schuurvellen.

Met de Bosch PSM 100 A + 30 schuurvellen heb je alles wat je nodig hebt om een perfect schuurwerk te leveren. De schuurmachine is bijzonder compact en ligt daardoor perfect in de hand. Hierdoor kun je precies de juiste druk uitoefenen op het materiaal dat je aan het schuren bent. De schuurmachine is ook erg handig in het gebruik, doordat deze in staat is om in ieder hoekje te komen. Met de 30 schuurvellen heb je een grote variëteit aan korrelgroottes tot je beschikking, waardoor je meteen aan de slag kunt met grof of fijn schuurwerk. Daarnaast is het schuurplateau in tweeën gedeeld, waardoor je optimaal gebruik maakt van het schuurpapier. Hierdoor kun je ook de deltapunt moeiteloos losmaken.

Pluspunten
 • Er worden maar liefst 30 schuurvellen meegeleverd

  .

  Er worden maar liefst 30 schuurschijven meegeleverd. Met een gewicht van 0,9 kilogram is de schuurmachine zeer licht

  .

  Met een gewicht van 0,9 kilogram is de schuurmachine erg licht. De aan-schakelaar is vast te zetten zodat je deze niet continu in hoeft te drukken

  .

  De aan-knop is vast te zetten zodat je deze niet constant hoeft in te drukken.

Minpunten
 • De schuursnelheid is altijd hetzelfde, omdat er geen variabele snelheidsregeling is.

Veelgestelde vragen over Bosch PSM 100 A + 30 schuurvellen.

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Bosch PSM 100 A + 30 schuurvellen. werkt op Netstroom.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Bosch PSM 100 A + 30 schuurvellen. weegt 0,9 kg.

Bosch PSM 100 A + 30 schuurvellen. heeft het volgende standaard meegeleverd:

Schuurpapier.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Bosch PSM 100 A + 30 schuurvellen. is geschikt voor een Af-en-toe klusser, Fanatieke doe-het-zelver.

Bosch PSM 100 A + 30 schuurvellen. is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.