1. producten
  2. Makita DDF486RTJ.

Makita DDF486RTJ.

5/5

Makita DDF486RTJ. is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Makita DDF486RTJ. de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Makita DDF486RTJ. met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Makita DDF486RTJ.

Merk

Makita

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Gewicht

2,6 kg

Standaard meegeleverd

Handleiding, Opbergkoffer

Type klusser

Professional

Omschrijving van Makita DDF486RTJ.

De Makita DDF486RTJ is een krachtige schroefboormachine die is uitgerust met een koolborstelloze motor. Met een maximale koppel van 130 Nm schroef je gemakkelijk grote en brede schroeven in hout. Bovendien blijft het toerental ook bij zware belasting gelijk, waardoor de boormachine niet oververhit raakt. Met de 2 meegeleverde accu's van 5,0 ampère en de lader ben je meteen klaar om te beginnen met je klus. De DDF486RTJ beschikt verder over een dubbele LED verlichting, waardoor je ook in donkere ruimtes precies kunt zien wat je aan het doen bent. Daarnaast is de boormachine uitgerust met een automatisch uitschakelsysteem, dat ervoor zorgt dat de machine niet beschadigd raakt bij oververhitting. De meegeleverde accu's kunnen ook gebruikt worden op andere Makita LXT 18V gereedschappen.

Pluspunten
  • Dankzij de meegeleverde accu's en lader kun je direct beginnen met klussen. Met een boorcapaciteit van maximaal 36 millimeter in hout, is hij geschikt voor het maken van grote gaten. Je kunt de meegeleverde Makita LXT accu ook gebruiken op andere elektrische 18 volt gereedschappen van hetzelfde merk en accu platform.

Minpunten
  • De boormachine heeft geen klopfunctie, dus je kunt er niet mee boren in tegels of baksteen.

Veelgestelde vragen over Makita DDF486RTJ.

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Makita DDF486RTJ. werkt op Accu / batterij.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Makita DDF486RTJ. weegt 2,6 kg.

Makita DDF486RTJ. heeft het volgende standaard meegeleverd:

Handleiding, Opbergkoffer.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Makita DDF486RTJ. is geschikt voor een Professional.

Makita DDF486RTJ. is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.