1. producten
 2. Metabo FMS 200 Intec.

Metabo FMS 200 Intec.

5/5

Metabo FMS 200 Intec. is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Metabo FMS 200 Intec. de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Metabo FMS 200 Intec. met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Metabo FMS 200 Intec.

Merk

Metabo

Type stroomvoorziening

Netstroom

Gewicht

1,2 kg

Standaard meegeleverd

Type klusser

Fanatieke doe-het-zelver

Omschrijving van Metabo FMS 200 Intec.

Met de Metabo FMS 200 Intec wordt schuren een fluitje van een cent. Deze machine is ideaal voor kleine en middelgrote oppervlakken. Of het nu gaat om schuren van muren, deuren of houten vloeren, de FMS 200 Intec heeft de juiste kracht en prestaties om het karwei naar tevredenheid af te ronden. De 200 watt motor biedt een krachtige prestatie met maximaal 26000 toeren per minuut. Hiermee kun je in een oogwenk een grote oppervlakte gladmaken. Het driehoekige schuurpapier maakt het schuren van moeilijk bereikbare hoekjes en geulen mogelijk. Bovendien heeft de FMS 200 Intec een softgrip-handvat, waardoor je de machine altijd goed in de hand hebt. Handig als je moeilijk bereikbare plekken moet schuren. De meegeleverde stofopvangcassette zorgt ervoor dat je werkruimte stofvrij blijft tijdens het schuren. Zo hoef je na afloop niet meer veel tijd te besteden aan schoonmaken.

Pluspunten
 • Dit type schuurmachine is ideaal voor het schuren van hoeken, randen, kozijnen en trappen dankzij de driehoeksvormige zool

  .

  Schuurpapier wissel je snel en makkelijk dankzij de klittenbandbevestiging

  .

  De aan-schakelaar is vast te zetten zodat je deze niet continu hoeft in te drukken.

Minpunten
 • Met een kabellengte van 2 meter heb je beperkte bewegingsvrijheid.

Veelgestelde vragen over Metabo FMS 200 Intec.

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Metabo FMS 200 Intec. werkt op Netstroom.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Metabo FMS 200 Intec. weegt 1,2 kg.

Metabo FMS 200 Intec. heeft het volgende standaard meegeleverd:

.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Metabo FMS 200 Intec. is geschikt voor een Fanatieke doe-het-zelver.

Metabo FMS 200 Intec. is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.