1. producten
 2. DeWalt DWE6423-QS + schuurschijven (25x).

DeWalt DWE6423-QS + schuurschijven (25x).

5/5

DeWalt DWE6423-QS + schuurschijven (25x). is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of DeWalt DWE6423-QS + schuurschijven (25x). de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk DeWalt DWE6423-QS + schuurschijven (25x). met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties DeWalt DWE6423-QS + schuurschijven (25x).

Merk

Bosch

Type stroomvoorziening

Netstroom

Gewicht

1,3 kg

Standaard meegeleverd

Type klusser

Professional

Omschrijving van DeWalt DWE6423-QS + schuurschijven (25x).

Met deze set van DeWalt DWE6423-QS excenterschuurmachine krijg je alles wat je nodig hebt om fijn, gemiddeld en grof schuurwerk uit te voeren. De set bevat 25 schuurschijven met 3 verschillende korrelgroottes. Zo heb je alles wat je nodig hebt steeds bij de hand. De schuurmachine is licht van gewicht, weegt slechts 1,3 kilogram, en heeft een antislip handgreep en beperkt vibraties. Hierdoor kun je de schuurmachine gemakkelijk met één hand bedienen, zelfs wanneer je lange klussen uitvoert. De schuurzool heeft een diameter van 125 millimeter en maakt maximaal 12.000 schuurbewegingen per minuut. Wil je de schuursnelheid aanpassen? Geen probleem, want je stelt de schuursnelheid namelijk zelf in. Geen zorgen om rondvliegend stof, want de DWE6423-QS heeft een stofzak om dit direct op te zuigen. Met deze set heb je meteen een complete schuurset in huis.

Pluspunten
 • Er worden maar liefst 25 schuurvellen meegeleverd

  .

  Er worden maar liefst 25 schuurvellen meegeleverd

  .

  Je gebruikt een excenterschuurmachine zowel voor fijne afwerkingen als voor het schuren of polijsten van grote of gebogen oppervlakten

  .

  Je maakt gebruik van een excenterschuurmachine voor zowel fijne afwerkingen als het schuren of polijsten van grote of gebogen oppervlakken

  .

  Je houdt zelf de controle over de schuursnelheid dankzij de variabele snelheidsregeling

  .

  Je behoudt de controle over de schuursnelheid door middel van de variabele snelheidsregeling.

Minpunten
 • Bij zware belasting kan het toerental afnemen, wat resulteert in minder gelijkmatig schuren.

Veelgestelde vragen over DeWalt DWE6423-QS + schuurschijven (25x).

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. DeWalt DWE6423-QS + schuurschijven (25x). werkt op Netstroom.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. DeWalt DWE6423-QS + schuurschijven (25x). weegt 1,3 kg.

DeWalt DWE6423-QS + schuurschijven (25x). heeft het volgende standaard meegeleverd:

.

Ben jij een hobby klusser of een professional? DeWalt DWE6423-QS + schuurschijven (25x). is geschikt voor een Professional.

DeWalt DWE6423-QS + schuurschijven (25x). is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.