1. producten
  2. Bosch Professional GBH 18V-21.

Bosch Professional GBH 18V-21.

5/5

Bosch Professional GBH 18V-21. is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Bosch Professional GBH 18V-21. de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Bosch Professional GBH 18V-21. met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Bosch Professional GBH 18V-21.

Merk

Bosch Professional

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Gewicht

2,4 kg

Standaard meegeleverd

Handleiding, Opbergkoffer

Type klusser

Professional

Omschrijving van Bosch Professional GBH 18V-21.

De Bosch Professional GBH 18V-21 combihamer is een professioneel gereedschap voor de doe-het-zelver. Met een krachtige motor van maar liefst 2 joule, is de combihamer geschikt voor tal van klussen. Of je nu gaten moet boren in hout, beton, of licht breekwerk moet uitvoeren, de Bosch Professional GBH 18V-21 is de oplossing. De overbelastingskoppeling zorgt ervoor dat je niet te hard doorwerkt. Daarnaast heeft de combihamer een variabel toerental, waarmee je precies de juiste hoeveelheid kracht kunt toepassen. En met de led verlichting kun je ook in de schemering doorklussen. De combihamer wordt geleverd met twee accu's en een L-Boxx om het gereedschap gemakkelijk op te bergen en te vervoeren. Kortom, met de Bosch Professional GBH 18V-21 combihamer heb je iedere klus in no-time in goede banen geleid.

Pluspunten
  • Met een gewicht van slechts 2,4 kilogram is de machine erg geschikt om lang mee te werken. Je kunt de meegeleverde Bosch Professional 18 volt accu's ook gebruiken op ander elektrisch gereedschap van hetzelfde merk en met hetzelfde accu platform

    .

    De L-Boxx is stevig vast te klikken op andere koffers uit dit opbergsysteem en is daardoor makkelijk mee te nemen.

Minpunten
  • De slagkracht van 2 joule is niet hoog genoeg voor het zwaardere sloopwerk.

Veelgestelde vragen over Bosch Professional GBH 18V-21.

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Bosch Professional GBH 18V-21. werkt op Accu / batterij.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Bosch Professional GBH 18V-21. weegt 2,4 kg.

Bosch Professional GBH 18V-21. heeft het volgende standaard meegeleverd:

Handleiding, Opbergkoffer.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Bosch Professional GBH 18V-21. is geschikt voor een Professional.

Bosch Professional GBH 18V-21. is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.