1. producten
  2. Einhell TE-CD 18/40 Li Solo (zonder accu).

Einhell TE-CD 18/40 Li Solo (zonder accu).

5/5

Einhell TE-CD 18/40 Li Solo (zonder accu). is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Einhell TE-CD 18/40 Li Solo (zonder accu). de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Einhell TE-CD 18/40 Li Solo (zonder accu). met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Einhell TE-CD 18/40 Li Solo (zonder accu).

Merk

Einhell

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Gewicht

1,07 kg

Standaard meegeleverd

Handleiding

Type klusser

Af-en-toe klusser

Omschrijving van Einhell TE-CD 18/40 Li Solo (zonder accu).

De Einhell TE-CD 18/40 Li Solo (zonder accu) is een krachtige en veelzijdige boormachine. Met zijn 18 volt en 40 Nm aan koppel heb je een uitstekende verhouding tussen kracht en precisie. Dankzij de 2 versnellingen en het instelbare toerental kun je de machine aanpassen aan elk materiaal en elke toepassing, zoals het boren van 25 millimeter gaten in hout en 12 millimeter in metaal. De led-verlichting zorgt ervoor dat je ook in donkere hoekjes goed zicht hebt. De boormachine wordt geleverd zonder accu en acculader, maar deze maken deel uit van het Power X-Change accuplatform. Dus als je al een 18 volt accu in huis hebt, ben je meteen klaar voor gebruik. De TE-CD 18/40 Li Solo is een betrouwbare en krachtige machine, die je helpt bij al je klussen in en om het huis.

Pluspunten
  • Je kunt gaten van maximaal 25 millimeter boren in hout, wat voldoende is voor bijna alle klussen in en rondom het huis

    .

    Met de geïntegreerde werklamp heb je ook op donkere plekken een goed zicht op je schroef- en boorwerk.

Minpunten
  • De boormachine heeft geen klopfunctie, dus je kunt er niet mee in tegels of baksteen boren.

Veelgestelde vragen over Einhell TE-CD 18/40 Li Solo (zonder accu).

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Einhell TE-CD 18/40 Li Solo (zonder accu). werkt op Accu / batterij.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Einhell TE-CD 18/40 Li Solo (zonder accu). weegt 1,07 kg.

Einhell TE-CD 18/40 Li Solo (zonder accu). heeft het volgende standaard meegeleverd:

Handleiding.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Einhell TE-CD 18/40 Li Solo (zonder accu). is geschikt voor een Af-en-toe klusser.

Einhell TE-CD 18/40 Li Solo (zonder accu). is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.