1. producten
 2. Makita BO4565.

Makita BO4565.

5/5

Makita BO4565. is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Makita BO4565. de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Makita BO4565. met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Makita BO4565.

Merk

Makita

Type stroomvoorziening

Netstroom

Gewicht

1,1 kg

Standaard meegeleverd

Type klusser

Professional

Omschrijving van Makita BO4565.

De Makita BO4565 is de perfecte schuurmachine voor al je kluswerkzaamheden. Met een toerental dat je altijd constant kunt instellen, kun je moeiteloos harde oppervlakken glad schuren. Ook dragen de lage trillingswaarden bij aan het gebruiksgemak. Met slechts 1,1 kilogram aan gewicht is het apparaat makkelijk met één hand te bedienen. Bij de BO4565K krijg je geen schuurpapier meegeleverd, maar met de klittenbandbevestiging van de schuurzool is het wisselen van schuurpapier een fluitje van een cent. De Makita BO4565 is bovendien voorzien van een verstelbare zool, waarmee je de schuurmachine kunt aanpassen aan de hoeken van het oppervlak. Hierdoor krijg je het beste resultaat. Daarnaast heeft de schuurmachine een zachte handgreep, waardoor je de schuurmachine comfortabel vast kunt houden. Bovendien is het apparaat voorzien van een vergrendeling, die voorkomt dat de schuurmachine per ongeluk start. Kortom: de Makita BO4565 is een ideale schuurmachine voor zwaar en langdurig gebruik.

Pluspunten
 • Deze soort schuurmachine is ideaal voor het schuren van trappen en grote vlakke oppervlakken zoals tafels dankzij de rechthoekige zool

  .

  Ook onder een zware belasting blijft het toerental gelijk, zodat je egaal kan schuren

  .

  U kunt de schuurmachine eenvoudig met één hand bedienen, waardoor je controle hebt over de manier van schuren.

Minpunten
 • De schuursnelheid is altijd hetzelfde, omdat er geen variabele snelheidsregeling is

  .

  Met een kabellengte van 2 meter heb je beperkte bewegingsvrijheid.

Veelgestelde vragen over Makita BO4565.

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Makita BO4565. werkt op Netstroom.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Makita BO4565. weegt 1,1 kg.

Makita BO4565. heeft het volgende standaard meegeleverd:

.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Makita BO4565. is geschikt voor een Professional.

Makita BO4565. is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.