1. producten
  2. Bosch AdvancedMulti 18 (zonder accu).

Bosch AdvancedMulti 18 (zonder accu).

5/5

Bosch AdvancedMulti 18 (zonder accu). is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Bosch AdvancedMulti 18 (zonder accu). de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Bosch AdvancedMulti 18 (zonder accu). met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Bosch AdvancedMulti 18 (zonder accu).

Merk

Bosch

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Gewicht

1,4 kg

Standaard meegeleverd

Handleiding

Type klusser

Fanatieke doe-het-zelver

Omschrijving van Bosch AdvancedMulti 18 (zonder accu).

Met de Bosch AdvancedMulti 18 (zonder accu) heb je een krachtige en betrouwbare multitool in handen. De 18-volt accu (niet meegeleverd) maakt het mogelijk om overal aan de slag te gaan waar geen stroomvoorziening is. Ook is het mogelijk om een extra handvat te monteren voor meer controle en grip. Met dit handvat worden trillingen gedempt, waardoor het werken prettiger wordt. Bovendien worden er al 3 opzetstukken meegeleverd met deze multitool. Zo heb je een invalzaagblad voor het uitzagen van vormen, een segmentzaagblad voor diverse zaagwerkzaamheden en schuurplateau met schuurbladen voor het schuurwerk. Met de diepteaanslag voorkom je dat je bij het zagen te diep in het materiaal gaat. Met deze Bosch AdvancedMulti 18 ben je dus klaar voor elke klus.

Pluspunten
  • Je gebruikt de multitool om te schuren, zagen, slijpen en schrapen dankzij de oscillerende beweging. Je wisselt de opzetstukken zonder extra gereedschap. Je gaat helemaal snoerloos te werk dankzij de stroomvoorziening via accu.

Minpunten
  • Er worden slechts 3 opzetstukken meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Bosch AdvancedMulti 18 (zonder accu).

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Bosch AdvancedMulti 18 (zonder accu). werkt op Accu / batterij.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Bosch AdvancedMulti 18 (zonder accu). weegt 1,4 kg.

Bosch AdvancedMulti 18 (zonder accu). heeft het volgende standaard meegeleverd:

Handleiding.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Bosch AdvancedMulti 18 (zonder accu). is geschikt voor een Fanatieke doe-het-zelver.

Bosch AdvancedMulti 18 (zonder accu). is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.