1. producten
  2. Bosch Easydrill 18V-40 (zonder accu).

Bosch Easydrill 18V-40 (zonder accu).

5/5

Bosch Easydrill 18V-40 (zonder accu). is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Bosch Easydrill 18V-40 (zonder accu). de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Bosch Easydrill 18V-40 (zonder accu). met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Bosch Easydrill 18V-40 (zonder accu).

Merk

Bosch

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Gewicht

1,3 kg

Standaard meegeleverd

Handleiding

Type klusser

Af-en-toe klusser

Omschrijving van Bosch Easydrill 18V-40 (zonder accu).

De Bosch Easydrill 18V-40 is een krachtige boormachine, die je helpt om al je klusjes te voltooien. Of je nu een boekenplank ophangt of meubels monteert, deze machine heeft alles wat je nodig hebt. Je kunt er door hout en metaal boren met een maximale boordiepte van 30 millimeter. Met een gewicht van slechts 1,2 kilogram is deze machine gemakkelijk in gebruik. En als je aan het klussen bent in een donkere omgeving, zoals een kelder of een garage, dan kun je de LED-verlichting inschakelen. Zo heb je altijd een goed zicht op waar je mee bezig bent. Voor een gebruiksvriendelijke boormachine die je door alle materialen heen helpt, kies dan voor de Bosch Easydrill 18V-40 (zonder accu).

Pluspunten
  • Je boort gaten tot maximaal 30 millimeter in hout, wat voldoende is voor praktisch alle klussen binnen en buiten het huis. Met de geïntegreerde werklamp heb je ook op donkere plaatsen optimale zichtbaarheid op je schroef- en boorwerk. Met een gewicht van slechts 1,2 kilogram is het makkelijk om lange tijd aan het klussen te blijven.

Minpunten
  • De boormachine heeft geen klopfunctie, dus je kunt er niet mee in tegels of baksteen boren.

Veelgestelde vragen over Bosch Easydrill 18V-40 (zonder accu).

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Bosch Easydrill 18V-40 (zonder accu). werkt op Accu / batterij.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Bosch Easydrill 18V-40 (zonder accu). weegt 1,3 kg.

Bosch Easydrill 18V-40 (zonder accu). heeft het volgende standaard meegeleverd:

Handleiding.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Bosch Easydrill 18V-40 (zonder accu). is geschikt voor een Af-en-toe klusser.

Bosch Easydrill 18V-40 (zonder accu). is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.