1. producten
 2. Makita DGA505ZJ (zonder accu).

Makita DGA505ZJ (zonder accu).

5/5

Makita DGA505ZJ (zonder accu). is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Makita DGA505ZJ (zonder accu). de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Makita DGA505ZJ (zonder accu). met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Makita DGA505ZJ (zonder accu).

Merk

Makita

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Gewicht

2,5 kg

Standaard meegeleverd

Opbergkoffer, Slijpschijf

Type klusser

Omschrijving van Makita DGA505ZJ (zonder accu).

Met de Makita DGA505ZJ haakse slijper kun je ook op moeilijk bereikbare plekken slijpen, aangezien deze slijper werkt op accu. Hierdoor kun je zelfs buiten, waar geen stroomvoorziening is, aan de slag. De 18 volt haakse slijper is compact en biedt dezelfde prestaties als de bedrade varianten. Bovendien is deze slijper uitgerust met een automatische snelheidscontrole, waardoor je altijd het juiste toerental behoudt, zelfs bij zware belasting. Ook aan veiligheid is gedacht. De slijper is voorzien van een veiligheidsschakelaar of dodemansknop, waardoor de slijper meteen uitschakelt als er onverhoopt iets mis is. De koolborstelloze motor en de goede stof- en vochtbestendigheid maken de Makita DGA505ZJ een slijper die geschikt is voor intensief gebruik. Een uitstekende keuze voor professionals die op zoek zijn naar een krachtige, duurzame en veilige haakse slijper.

Pluspunten
 • Dankzij de accu-aangedreven werking heb je alle vrijheid van beweging en kun je ook werken op locaties zonder stroomvoorziening

  .

  De herstartbeveiliging voorkomt het onverwacht inschakelen van de haakse slijper

  .

  Het anti-kickback systeem voorkomt terugslag van de haakse slijper bij zware taken.

Minpunten
 • Er worden geen slijpschijven meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Makita DGA505ZJ (zonder accu).

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Makita DGA505ZJ (zonder accu). werkt op Accu / batterij.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Makita DGA505ZJ (zonder accu). weegt 2,5 kg.

Makita DGA505ZJ (zonder accu). heeft het volgende standaard meegeleverd:

Opbergkoffer, Slijpschijf.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Makita DGA505ZJ (zonder accu). is geschikt voor een .

Makita DGA505ZJ (zonder accu). is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.