1. producten
 2. Einhell TE-DW 18/225 Li Solo (zonder accu).

Einhell TE-DW 18/225 Li Solo (zonder accu).

5/5

Einhell TE-DW 18/225 Li Solo (zonder accu). is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Einhell TE-DW 18/225 Li Solo (zonder accu). de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Einhell TE-DW 18/225 Li Solo (zonder accu). met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Einhell TE-DW 18/225 Li Solo (zonder accu).

Merk

Einhell

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Gewicht

1,75 kg

Standaard meegeleverd

Schuurpapier

Type klusser

Fanatieke doe-het-zelver

Omschrijving van Einhell TE-DW 18/225 Li Solo (zonder accu).

De Einhell TE-DW 18/225 Li Solo (zonder accu) is de perfecte wandschuurmachine voor het schuren van gipsplaten, wanden en plafonds. Je kunt de werksnelheid aanpassen dankzij de elektrische snelheidsregeling. Daarnaast heb je altijd goed contact met de muur of het plafond met de vering in de schuurplaat, waardoor je een egaal resultaat krijgt. Ook kun je eenvoudig schuurpapier wisselen met de klittenbandbevestiging. De stofzuigeradapter die bij de machine wordt meegeleverd, zorgt ervoor dat je de TE-DW 18/225 Li Solo aansluit op een bouwstofzuiger. Als je al in bezit bent van een Einhell Power-X-Change 18V accu, hoef je geen extra accu te kopen. De Einhell TE-DW 18/225 Li Solo is de perfecte keuze voor het schuren van wanden, plafonds en gipsplaten. Met de Einhell TE-DW 18/225 Li Solo kun je probleemloos werken zonder dat er een stopcontact in de buurt is. Je kunt de werkzaamheden eenvoudig aanpassen aan verschillende materialen met de elektrische snelheidsregeling. Met de vering in de schuurplaat zorg je ervoor dat je goed contact houdt met de muur of het plafond. Zo krijg je altijd een optimaal resultaat. Ook is het eenvoudig om schuurpapier te vervangen dankzij de klittenbandbevestiging en sluit je de machine aan op een bouwstofzuiger met de meegeleverde stofzuigeradapter. Als je al een Einhell Power-X-Change 18V accu hebt, hoef je geen extra accu te kopen. Met de Einhell TE-DW 18/225 Li Solo is het eenvoudig en snel om wanden, plafonds en gipsplaten te schuren.

Pluspunten
 • Je houdt zelf de controle over de schuursnelheid dankzij de variabele snelheidsregeling

  .

  Je houdt de controle dankzij de variabele snelheidsregeling. Schuurpapier wissel je razendsnel en gemakkelijk dankzij de klittenbandbevestiging

  .

  Je kunt het schuurpapier razendsnel en gemakkelijk wisselen dankzij de klittenbandbevestiging. Dankzij de lage trillingswaarde van 2,275 m/s voel je de trillingen nauwelijks in je arm

  .

  Door de lage trillingswaarde van 2,275 m/s voel je de trillingen nauwelijks in je arm.

Minpunten
 • Er wordt geen accu of lader meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Einhell TE-DW 18/225 Li Solo (zonder accu).

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Einhell TE-DW 18/225 Li Solo (zonder accu). werkt op Accu / batterij.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Einhell TE-DW 18/225 Li Solo (zonder accu). weegt 1,75 kg.

Einhell TE-DW 18/225 Li Solo (zonder accu). heeft het volgende standaard meegeleverd:

Schuurpapier.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Einhell TE-DW 18/225 Li Solo (zonder accu). is geschikt voor een Fanatieke doe-het-zelver.

Einhell TE-DW 18/225 Li Solo (zonder accu). is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.