1. producten
 2. Stanley Fatmax SFMEW210S-QS.

Stanley Fatmax SFMEW210S-QS.

5/5

Stanley Fatmax SFMEW210S-QS. is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Stanley Fatmax SFMEW210S-QS. de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Stanley Fatmax SFMEW210S-QS. met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Stanley Fatmax SFMEW210S-QS.

Merk

BLACK+DECKER

Type stroomvoorziening

Netstroom

Gewicht

1,5 kg

Standaard meegeleverd

Schuurpapier

Type klusser

Fanatieke doe-het-zelver

Omschrijving van Stanley Fatmax SFMEW210S-QS.

Met de Stanley Fatmax SFMEW210S-QS schuur je eenvoudig de kleinste hoeken en lastige inkepingen. De handige opzetstukken zorgen ervoor dat je ook de smallere plaatsen bereikt. Dankzij de ingebouwde stofbak wordt een groot gedeelte van het stof opgevangen, waardoor je werkplek netjes blijft. Ook onder zware belasting blijft de schuurmachine stabiel, zodat je overal een egaal resultaat hebt. Met de klittenband bevestiging wissel je gemakkelijk het schuurpapier. Zo kun je de schuurmachine gebruiken voor verschillende oppervlakken, zonder dat je het schuurwerk stopt. De Stanley Fatmax SFMEW210S-QS is daarom ideaal voor kozijnen, trappen en andere lastige oppervlakken.

Pluspunten
 • Dit type schuurmachine is ideaal voor het schuren van hoeken en randen, kozijnen en trappen dankzij de driehoeksvormige zool

  .

  -- Dit type schuurmachine is ideaal voor het schuren van hoeken en randen, kozijnen en trappen dankzij de driehoekige zool. Stof wordt netjes opgevangen in de stofbak

  .

  -- Stof wordt netjes opgevangen in de stofbeker. Schuurpapier wissel je razendsnel en gemakkelijk dankzij de klittenbandbevestiging

  .

  -- Schuurpapier wissel je razendsnel en gemakkelijk dankzij de klittenbandbevestiging.

Minpunten
 • Met een kabellengte van 2 meter heb je beperkte bewegingsvrijheid.

Veelgestelde vragen over Stanley Fatmax SFMEW210S-QS.

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Stanley Fatmax SFMEW210S-QS. werkt op Netstroom.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Stanley Fatmax SFMEW210S-QS. weegt 1,5 kg.

Stanley Fatmax SFMEW210S-QS. heeft het volgende standaard meegeleverd:

Schuurpapier.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Stanley Fatmax SFMEW210S-QS. is geschikt voor een Fanatieke doe-het-zelver.

Stanley Fatmax SFMEW210S-QS. is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.