1. producten
  2. Bosch PMF 220 CE.

Bosch PMF 220 CE.

5/5

Bosch PMF 220 CE. is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Bosch PMF 220 CE. de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Bosch PMF 220 CE. met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Bosch PMF 220 CE.

Merk

Bosch

Type stroomvoorziening

Netstroom

Gewicht

1,1 kg

Standaard meegeleverd

Opbergkoffer

Type klusser

Af-en-toe klusser

Omschrijving van Bosch PMF 220 CE.

De Bosch PMF 220 CE is de perfecte alles-in-één oplossing voor al je klussen. Met 220 watt vermogen en maximaal 20000 trillingen per minuut is de machine in staat om te zagen, te slijpen, te schuren en te schaven. Het aantal oscillatiebewegingen is traploos instelbaar, waardoor je altijd de juiste bewegingen kunt maken. Dankzij het ergonomische design voelt de machine prettig aan in de hand en is hij ook geschikt voor moeilijk bereikbare plaatsen. Met de meegeleverde accessoires kun je direct aan de slag. Daarnaast heeft de machine een slimme LED-verlichting, zodat je precies kunt zien wat je aan het doen bent. Met de Bosch PMF 220 CE ben je altijd verzekerd van een perfecte afwerking.

Pluspunten
  • Je gebruikt de multitool voor schuren, zagen, slijpen en schrapen dankzij de oscillerende beweging. Je ruimt de multitool na gebruik netjes op in de meegeleverde koffer.

Minpunten
  • Je wisselt opzetstukken met een sleutel.

Veelgestelde vragen over Bosch PMF 220 CE.

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Bosch PMF 220 CE. werkt op Netstroom.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Bosch PMF 220 CE. weegt 1,1 kg.

Bosch PMF 220 CE. heeft het volgende standaard meegeleverd:

Opbergkoffer.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Bosch PMF 220 CE. is geschikt voor een Af-en-toe klusser.

Bosch PMF 220 CE. is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.