1. producten
 2. DeWalt D25333K-QS + 4-delige SDS-plus hamerborenset.

DeWalt D25333K-QS + 4-delige SDS-plus hamerborenset.

5/5

DeWalt D25333K-QS + 4-delige SDS-plus hamerborenset. is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of DeWalt D25333K-QS + 4-delige SDS-plus hamerborenset. de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk DeWalt D25333K-QS + 4-delige SDS-plus hamerborenset. met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties DeWalt D25333K-QS + 4-delige SDS-plus hamerborenset.

Merk

DeWalt

Type stroomvoorziening

Netstroom

Gewicht

3,7 kg

Standaard meegeleverd

Opbergkoffer

Type klusser

Professional

Omschrijving van DeWalt D25333K-QS + 4-delige SDS-plus hamerborenset.

De DeWalt D25333K-QS + 4-delige SDS-plus hamerborenset is de ultieme oplossing voor al je beton- en steenboorklussen. Deze combihamer is uitgerust met een krachtige motor, waardoor je hem kunt gebruiken voor boren met een diameter tot maximaal 30 millimeter. Met een trillingswaarde van 10 meter per seconde is de boorhamer ideaal om comfortabel mee te werken. Daarnaast weegt de DeWalt D25333K-QS slechts 3,7 kilogram. Hierdoor is deze machine gemakkelijk te vervoeren en op te bergen in de meegeleverde TSTAK koffer. Bovendien is deze set uitgerust met een 4-delige SDS-plus borenset. Zo heb je meteen de juiste boren bij de hand als je aan de slag gaat met de DeWalt D25333K-QS. Of je nu een klein of groot boorwerk moet uitvoeren, deze combihamer is de ideale oplossing. Met deze machine kun je betrouwbaar klussen in beton, steen, hout of andere materialen. Kortom, de DeWalt D25333K-QS + 4-delige SDS-plus hamerborenset is de perfecte oplossing voor al je boor- en breekklussen.

Pluspunten
 • De boorkracht tot maximaal 30 millimeter in beton is voldoende voor zware klussen

  .

  Met een gewicht van slechts 3,7 kilogram is de machine uitstekend geschikt om er lang mee te werken

  .

  Met de bijgeleverde boor set, kun je direct van start.

Minpunten
 • De combihamer is niet uitgerust met geïntegreerde stofzuiging.

Veelgestelde vragen over DeWalt D25333K-QS + 4-delige SDS-plus hamerborenset.

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. DeWalt D25333K-QS + 4-delige SDS-plus hamerborenset. werkt op Netstroom.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. DeWalt D25333K-QS + 4-delige SDS-plus hamerborenset. weegt 3,7 kg.

DeWalt D25333K-QS + 4-delige SDS-plus hamerborenset. heeft het volgende standaard meegeleverd:

Opbergkoffer.

Ben jij een hobby klusser of een professional? DeWalt D25333K-QS + 4-delige SDS-plus hamerborenset. is geschikt voor een Professional.

DeWalt D25333K-QS + 4-delige SDS-plus hamerborenset. is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.