1. producten
 2. Makita DHP482ZJ (zonder accu).

Makita DHP482ZJ (zonder accu).

5/5

Makita DHP482ZJ (zonder accu). is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Makita DHP482ZJ (zonder accu). de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Makita DHP482ZJ (zonder accu). met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Makita DHP482ZJ (zonder accu).

Merk

Makita

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Gewicht

1,8 kg

Standaard meegeleverd

Handleiding, Opbergkoffer

Type klusser

Fanatieke doe-het-zelver

Omschrijving van Makita DHP482ZJ (zonder accu).

De Makita DHP482ZJ is de perfecte oplossing voor al je klussen. Deze klopboormachine is geschikt voor verschillende toepassingen. Dankzij de twee versnellingen kun je de functies precies en gecontroleerd gebruiken. De maximale koppel van 62 Nm en het hoge toerental van 1900 toeren per minuut garanderen dat je alle intensieve klussen of renovatiewerkzaamheden kan doen. Met deze boormachine kun je een gat maken in steen of metaal met een maximale diameter van 13 millimeter, in hout kan je tot 38 millimeter boren. De 18 volt accu is apart verkrijgbaar, maar de Makita DHP482ZJ heeft een compatibel LXT accu platform. Je hebt dus geen nieuwe accu nodig als je al een accu thuis hebt met hetzelfde voltage en platform. Het handvat is voorzien van een rubber coating om een betere grip te bieden, waardoor je de klopboormachine gemakkelijker kunt bedienen. Met de Makita DHP482ZJ kun je alle soorten klussen met gemak aan.

Pluspunten
 • Met een boorcapaciteit van 38 millimeter in hout is hij geschikt voor de zwaardere boorklussen

  .

  Dankzij de klopfunctie kan je niet alleen in hout, gips, metselwerk en metaal boren, maar ook in tegels en baksteen

  .

  Met een koppel van 62 Nm is hij geschikt voor zware en intensieve schroefklussen.

Minpunten
 • Er worden geen schroeven of boorbits meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Makita DHP482ZJ (zonder accu).

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Makita DHP482ZJ (zonder accu). werkt op Accu / batterij.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Makita DHP482ZJ (zonder accu). weegt 1,8 kg.

Makita DHP482ZJ (zonder accu). heeft het volgende standaard meegeleverd:

Handleiding, Opbergkoffer.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Makita DHP482ZJ (zonder accu). is geschikt voor een Fanatieke doe-het-zelver.

Makita DHP482ZJ (zonder accu). is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.