1. producten
  2. Ferm HDM1028.

Ferm HDM1028.

5/5

Ferm HDM1028. is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Ferm HDM1028. de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Ferm HDM1028. met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Ferm HDM1028.

Merk

Ferm

Type stroomvoorziening

Netstroom

Gewicht

4,6 kg

Standaard meegeleverd

Opbergkoffer

Type klusser

Af-en-toe klusser

Omschrijving van Ferm HDM1028.

De Ferm HDM1028 is een krachtige combihamer waarmee je werkzaamheden aan breekwerk en het boren van gaten kunt verrichten. Met een kracht van 4,5 joule en een maximale boordiameter van 26 millimeter is hij uitermate geschikt voor veeleisend bouwwerk. Dankzij de draaistop kun je de combihamer ook inzetten voor het beitelen van tegels. De Ferm HDM1028 wordt geleverd met wat boren en beitels, zodat je meteen aan de slag kunt. Daarnaast is de combihamer voorzien van een handige opbergkoffer. Hierin kun je de combihamer netjes opbergen, zodat je hem overal mee naartoe kunt nemen. Met de Ferm HDM1028 kun je dus alles wat je nodig hebt voor je kluswerkzaamheden, verrichten.

Pluspunten
  • Naast boren kan de machine ook licht beitelwerk uitvoeren, zoals het afbreken van een stenen muurtje of het afbikken van tegels. Je kunt gaten van maximaal 26 millimeter in beton boren, wat meer dan genoeg is voor vrijwel alle klussen in en om het huis

    .

    Hij wordt geleverd met 3 boren, zodat je meteen kunt beginnen.

Minpunten
  • Het is niet mogelijk om standaard snelspanboren op de SDS-Plus boorkop te bevestigen.

Veelgestelde vragen over Ferm HDM1028.

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Ferm HDM1028. werkt op Netstroom.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Ferm HDM1028. weegt 4,6 kg.

Ferm HDM1028. heeft het volgende standaard meegeleverd:

Opbergkoffer.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Ferm HDM1028. is geschikt voor een Af-en-toe klusser.

Ferm HDM1028. is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.