1. producten
  2. Stanley SFMCG700M2K-QW.

Stanley SFMCG700M2K-QW.

5/5

Stanley SFMCG700M2K-QW. is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Stanley SFMCG700M2K-QW. de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Stanley SFMCG700M2K-QW. met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Stanley SFMCG700M2K-QW.

Merk

Stanley

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Gewicht

2,2 kg

Standaard meegeleverd

Accu(s) / batterijen, Opbergkoffer, Oplaadstation

Type klusser

Omschrijving van Stanley SFMCG700M2K-QW.

Met de Stanley SFMCG700M2K-QW ben je vrij om overal te klussen. Je hoeft je niet meer afhankelijk te voelen van een stopcontact, want deze handige haakse slijper werkt op accu. De meegeleverde accu's maken gebruik van het Fatmax 18V accu platform, waardoor je ze ook kunt gebruiken in combinatie met ander 18 volt Fatmax gereedschap. De koolborstelloze motor maakt de haakse slijper extra duurzaam. Dankzij de verstelbare zijhandgreep kun je deze haakse slijper comfortabel en veilig gebruiken. Daarnaast beschikt hij over een herstartbeveiliging, waardoor je geen onveilige situaties meer tegenkomt bij het klussen. Met deze haakse slijper kun je slijpschijven met een diameter van 123 millimeter gebruiken. Kortom, met de Stanley SFMCG700M2K-QW ben je klaar voor elke klus.

Pluspunten
  • Dankzij de werking op accu heb je alle bewegingsruimte en kun je ook op plaatsen werken zonder stroomvoorziening. De herstartbeveiliging voorkomt het onverwachte inschakelen van de haakse slijper. De schijfrem maakt deze slijper heel veilig om mee te werken, omdat hij direct stopt met draaien als hij uitgeschakeld wordt.

Minpunten
  • De haakse slijper is niet uitgerust met softstart voor een rustige start.

Veelgestelde vragen over Stanley SFMCG700M2K-QW.

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Stanley SFMCG700M2K-QW. werkt op Accu / batterij.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Stanley SFMCG700M2K-QW. weegt 2,2 kg.

Stanley SFMCG700M2K-QW. heeft het volgende standaard meegeleverd:

Accu(s) / batterijen, Opbergkoffer, Oplaadstation.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Stanley SFMCG700M2K-QW. is geschikt voor een .

Stanley SFMCG700M2K-QW. is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.