1. producten
 2. Bosch GBH 2-21 + 11-delige SDS-plus boren- en beitelset.

Bosch GBH 2-21 + 11-delige SDS-plus boren- en beitelset.

5/5

Bosch GBH 2-21 + 11-delige SDS-plus boren- en beitelset. is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Bosch GBH 2-21 + 11-delige SDS-plus boren- en beitelset. de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Bosch GBH 2-21 + 11-delige SDS-plus boren- en beitelset. met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Bosch GBH 2-21 + 11-delige SDS-plus boren- en beitelset.

Merk

Bosch Professional

Type stroomvoorziening

Netstroom

Gewicht

2,3 kg

Standaard meegeleverd

Handleiding, Opbergkoffer

Type klusser

Fanatieke doe-het-zelver

Omschrijving van Bosch GBH 2-21 + 11-delige SDS-plus boren- en beitelset.

Met de Bosch GBH 2-21 kun je gemakkelijk boor- en breekwerkzaamheden uitvoeren. De combihamer heeft een vermogen van 720 Watt en een slagkracht van 2 joule. Met deze krachtige machine kun je gaten boren in beton tot 21 millimeter, in metaal tot 13 millimeter en in hout tot 30 millimeter. Je krijgt er ook een 11-delige SDS-plus boren- en beitelset bij. Dankzij het compacte formaat en het relatief lage gewicht van 2,3 kilogram is deze boorhamer makkelijk in gebruik en kun je lang doorwerken. Na gebruik berg je de machine netjes op in de meegeleverde koffer. Zo heb je altijd je eigen gereedschap bij je om je klussen aan te pakken.

Pluspunten
 • Dankzij de 11-delige SDS-plus boren- en beitelsett kun je meteen aan de slag met klussen

  .

  De machine wordt ook gebruikt voor breekwerkzaamheden, dankzij de rotatiestop

  .

  Met een gewicht van slechts 2,3 kilogram kan je langdurig werken met deze machine.

Minpunten
 • De slagkracht van 2 joule is niet hoog genoeg voor het zwaardere breken.

Veelgestelde vragen over Bosch GBH 2-21 + 11-delige SDS-plus boren- en beitelset.

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Bosch GBH 2-21 + 11-delige SDS-plus boren- en beitelset. werkt op Netstroom.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Bosch GBH 2-21 + 11-delige SDS-plus boren- en beitelset. weegt 2,3 kg.

Bosch GBH 2-21 + 11-delige SDS-plus boren- en beitelset. heeft het volgende standaard meegeleverd:

Handleiding, Opbergkoffer.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Bosch GBH 2-21 + 11-delige SDS-plus boren- en beitelset. is geschikt voor een Fanatieke doe-het-zelver.

Bosch GBH 2-21 + 11-delige SDS-plus boren- en beitelset. is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.