1. producten
 2. Makita DHP486ZJ (zonder accu).

Makita DHP486ZJ (zonder accu).

5/5

Makita DHP486ZJ (zonder accu). is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Makita DHP486ZJ (zonder accu). de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Makita DHP486ZJ (zonder accu). met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Makita DHP486ZJ (zonder accu).

Merk

Makita

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Gewicht

2,3 kg

Standaard meegeleverd

Handleiding, Opbergkoffer, Toolbox

Type klusser

Fanatieke doe-het-zelver

Omschrijving van Makita DHP486ZJ (zonder accu).

De Makita DHP486ZJ is een krachtige en veelzijdige klopboormachine. Met een maximale koppel van 130 Nm is hij geschikt voor zware klussen en kan hij gaten boren tot 50 millimeter in hout en tot 16 millimeter in metaal en steen. Ook bij zware belasting blijft het toerental constant, zodat je genoeg kracht hebt. Ook is de machine voorzien van dubbele ledverlichting, waardoor je ook in het donker goed kunt zien wat je aan het doen bent. Je hebt geen nieuwe accu nodig als je al een Makita LXT 18V accu hebt. Hiermee zorg je ervoor dat je altijd klaar bent voor een klus. Daarnaast is de Makita DHP486ZJ voorzien van een stofafzuiging, waardoor je werkomgeving schoon blijft. Ook is de machine uitgerust met een veiligheidsrem, zodat je nog veiliger kunt werken.

Pluspunten
 • Met een maximale boorkapaciteit van 50 millimeter in hout, is deze machine geschikt voor het maken van grote boorgaten

  .

  Door de hoge maximale koppel van 130 Nm is het geschikt voor zwaar en intensief schroefwerk

  .

  Dankzij de handige koffer kun je de boormachine altijd netjes opbergen.

Minpunten
 • Er worden geen bits, boren of accu's meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Makita DHP486ZJ (zonder accu).

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Makita DHP486ZJ (zonder accu). werkt op Accu / batterij.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Makita DHP486ZJ (zonder accu). weegt 2,3 kg.

Makita DHP486ZJ (zonder accu). heeft het volgende standaard meegeleverd:

Handleiding, Opbergkoffer, Toolbox.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Makita DHP486ZJ (zonder accu). is geschikt voor een Fanatieke doe-het-zelver.

Makita DHP486ZJ (zonder accu). is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.